ΕΜΥ: Επιδείνωση του καιρού σήμερα Κυριακή - Έρχονται ισχυρές καταιγίδες τη Δευτέρα
Ανανεώθηκε:
Το έκτακτο δελτίο επιδείνωσης καιρού που εκδόθηκε στις 9/11, επικαιροποιείται σύμφωνα με τα τελευταία προγνωστικά στοιχεία της ΕΜΥ.
Α. Σήμερα Κυριακή (12-11-23) ισχυρές βροχές και καταιγίδες προβλέπονται:
α. Πρόσκαιρα στα νοτιότερα νησιά του ανατολικού Αιγαίου (κυρίως περιοχή Σάμου) και μέχρι τις πρωινές ώρες στα Δωδεκάνησα.
Β. Επισημαίνεται πως από το βράδυ της Κυριακής (12-11-23) νέο καιρικό σύστημα από τα βορειοδυτικά με ισχυρές βροχές και καταιγίδες θα επηρεάσει αρχικά τη δυτική Ελλάδα και βαθμιαία τη Δευτέρα (13-11-23) την ανατολική Μακεδονία, τη Θράκη και το ανατολικό Αιγαίο.
Συγκεκριμένα θα επηρεαστούν:
- Από τις βραδινές ώρες της Κυριακής (12-11-23) μέχρι τις πρωινές ώρες της Δευτέρας (13-11-23) το βόρειο Ιόνιο και η Ήπειρος.
- Από τις πρώτες πρωινές ώρες της Δευτέρας (13-11-23) μέχρι το μεσημέρι το νότιο Ιόνιο, η δυτική Στερεά, η δυτική και η νότια Πελοπόννησος, τα Κύθηρα και πιθανώς η δυτική Κρήτη.
- Από τις πρωινές ώρες της Δευτέρας (13-11-23) μέχρι το μεσημέρι η Θράκη και πιθανώς πρόσκαιρα η ανατολική Μακεδονία και μέχρι τις πρώτες βραδινές ώρες τα νησιά του βορείου και ανατολικού Αιγαίου και πιθανώς πρόσκαιρα οι Κυκλάδες.
- Από το μεσημέρι της Δευτέρας (13-11-23) μέχρι αργά τη νύχτα τα Δωδεκάνησα.
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΕΛΛΑΔΑ
ΕΜΥ: Συννεφιά με βροχές και καταιγίδες στη Δυτική Ελλάδα
ΕΛΛΑΔΑ
ΕΜΥ: Επικαιροποίηση έκτακτου δελτίου - Πού προβλέπονται βροχές και καταιγίδες
ΧΡΗΜΑ
Ο «χάρτης» πληρωμών από τον e-ΕΦΚΑ και τη ΔΥΠΑ έως τις 9 Απριλίου
00:30
ΚΟΣΜΟΣ
Σύγχυση και αντιδράσεις για την ειδική άδεια παραμονής Γερμανών πολιτών στο εξωτερικό
23:59
ΚΟΣΜΟΣ
ΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΣΕΙΣ ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΤΙΓΜΗ: Με κομμένη την ανάσα: Ο πλανήτης περιμένει την λήξη της προθεσμίας του Τραμπ στο Ιράν - Εκκλήσεις για παράταση
23:55
ΚΟΣΜΟΣ
«Δεν μπορείς να σβήσεις έναν πολιτισμό», λέει ο Γάλλος ΥΠΕΞ για τις απειλές Τραμπ στο Ιράν
23:48
ΕΛΛΑΔΑ