Χωρίς τρένα και προαστιακό και σήμερα η χώρα λόγω απεργίας
Ακινητοποιημένα θα είναι και σήμερα Τετάρτη τα τρένα σε όλο το σιδηροδρομικό δίκτυο της χώρας, καθώς και ο προαστιακός σιδηρόδρομος, λόγω της συνεχιζόμενης απεργίας που αποφάσισε η Πανελλήνια Ομοσπονδία Σιδηροδρομικών (ΠΟΣ).
Λόγω της απεργίας δεν θα πραγματοποιούνται τα δρομολόγια του μετρό στο τμήμα Δουκίσσης Πλακεντίας - Αεροδρόμιο και αντίστροφα.
Η απεργία θα συνεχιστεί και αύριο Πέμπτη 14 Ιουλίου, έπειτα από σχετική απόφαση των σωματείων των εργαζομένων της ΤΡΑΙΝΟΣΕ. Όσον αφορά στα εμπορευματικά τρένα, η απεργία θα ισχύσει μέχρι και την Κυριακή 17 Ιουλίου.
Οι εργαζόμενοι αντιδρούν στην «επιβαλλόμενη πολιτική των ιδιωτικοποιήσεων συνολικά στον Σιδηρόδρομο και ιδιαίτερα της ΤΡΑΙΝΟΣΕ μετά τη δεσμευτική προσφορά που κατέθεσαν οι Ιταλικοί Σιδηρόδρομοι (TRENITALIA)» και στη μη υπογραφή συλλογικής σύμβασης εργασίας.
Τρεις συμμορίες που εξαπατούσαν ηλικιωμένους εξάρθρωσαν οι Αρχές – Πάνω από 400.000 ευρώ η λεία
17:03
Πώς είναι να κερδίζεις ξαφνικά; Την απάντηση έχουν χιλιάδες νικητές του Instant Win από την Allwyn
16:50
«Αρκετοί νεκροί» από την φωτιά σε εργοτάξιο στις Βρυξέλλες: Αγνοούνται έξι άτομα
16:42
Τραγωδία στην παραλία της Ακράτας - Νεκρή 81χρονη γυναίκα
16:39