Θεσσαλονίκη: Πορεία για το flyover στην Άνω Τούμπα
Πορεία διαμαρτυρίας με αίτημα το «πάγωμα» της κατασκευής του flyover (υπερυψωμένης ταχείας λεωφόρου) και τη διάθεση κεφαλαίων για την ουσιαστική ενίσχυση και αναβάθμιση των δημόσιων αστικών συγκοινωνιών στη Θεσσαλονίκη πραγματοποίησαν σήμερα Κυριακή, στην Άνω Τούμπα, οι εκπρόσωποι 30 συλλογικοτήτων της Θεσσαλονίκης και κάτοικοι της περιοχής.
Κρατώντας πανό με συνθήματα όπως «Fly στα κέρδη τους, over στις ζωές μας;» και «Διεκδικούμε σύγχρονες δημόσιες φθηνές συγκοινωνίες στο ύψος των αναγκών μας», οι συγκεντρωμένοι ξεκίνησαν την πορεία τους από το νέο πάρκο επί της οδού Λαμπράκη και κατέληξαν στην Αλάνα της Τούμπας.
«Αυτό που ζητάμε είναι να σταματήσει το έργο και με τα χρήματα που θα εξοικονομηθούν να ενισχυθούν οι δημόσιες συγκοινωνίες στην πόλη», δήλωσε στο Αθηναϊκό-Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων η κ. Μαρία Μποντίλα, εκ μέρους του Συνδέσμου Κατοίκων Οικισμού Κωνσταντινουπολιτών.
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Μητσοτάκης: Εντός του 2023 ξεκινούν οι εργασίες για το Flyover Θεσσαλονίκης
Θεσσαλονίκη: Περισσότερα λεωφορεία και προσλήψεις οδηγών κατά την κατασκευή του FlyOver
Ο πόλεμος στο Ιράν «δυνάμωσε» το δολάριο - Πόσο θα κρατήσει η ανάκαμψη
10:02
Το υπερόπλο που εκτοξεύει 4.500 σφαίρες το λεπτό και προστατεύει την πρεσβεία των ΗΠΑ στη Βαγδάτη
10:01
«Η ΔΕΗ συναντά την Τέχνη» για 2η φορά και συμβάλλει στην εξέλιξη της κοινωνίας
10:00
Αίγλη Ζαππείου: Corporate events με χαρακτήρα και «αίγλη» στο πιο εμβληματικό venue της Αθήνας
10:00