Hράκλειο: Στο νοσοκομείο 58χρονος, μετά από άγριο ξυλοδαρμό με κατσούνα
Ανανεώθηκε:
Άγριος ξυλοδαρμός ενός 58χρονου από έναν 47χρονο με κατσούνα σημειώθηκε στον Προφήτη Ηλία του Δήμου Μινώα Πεδιάδος, στο Ηράκλειο της Κρήτης.
Μάλιστα, οι δύο άνδρες φαίνεται πως είχαν οικονομικές διαφορές, με τον 47χρονο δράστη να αναζητείται από τις Αρχές.
Ο 58χρονος μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, βαριά τραυματισμένος, την περασμένη Τετάρτη οπότε και σημειώθηκε το περιστατικό.
Σύμφωνα με το cretalive.gr, λόγω των οικονομικών διαφορών που είχαν οι δύο άνδρες, είχαν τηλεφωνική επικοινωνία λίγη ώρα πριν το συμβάν.
Τελικά, ο 47χρονος πήγε στο σπίτι του 58χρονου και τον ξυλοκόπησε χρησιμοποιώντας ποιμενική ράβδο, ενώ φεύγοντας πήρε και το αυτοκίνητο του θύματος.
Ο 58χρονος χρειάστηκε να μεταφερθεί με ασθενοφόρο στο νοσοκομείο όπου μάλιστα υποβλήθηκε και σε χειρουργική επέμβαση, ενώ εξακολουθεί να νοσηλεύεται, χωρίς ωστόσο να κινδυνεύει η ζωή του.
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κερατσίνι: Φρίκη από τα βασανιστήρια του 42χρονου - Χιλιάδες έβλεπαν live την κακοποίηση ατόμων ΑμεΑ
Στο «μικροσκόπιο» της Ευρωπαϊκής Εισαγγελίας μίζες για ιατρικό εξοπλισμό εν μέσω Covid στη Ρουμανία
23:59
Σοβαρές καταγγελίες για κανιβαλισμό Ρώσων στρατιωτών στο ουκρανικό μέτωπο - Διαψεύδει η Μόσχα
23:48
Κόντρα Κιέβου - Τελ Αβίβ για πλοίο με σιτηρά από κατεχόμενα ουκρανικά εδάφη
23:44
ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΠΟΥΤΙΝ - ΑΡΑΓΤΣΙ ΣΤΗ ΡΩΣΙΑ: Σε πλήρη εξέλιξη οι διπλωματικές διεργασίες ΗΠΑ – Ιράν με φόντο τα Στενά του Ορμούζ: Προτάσεις και αντιπροτάσεις για το άνοιγμα και τον τερματισμό του πολέμου
23:32