Νέα πρόκληση στο Αιγαίο από τουρκικό αεροσκάφος
Νέα τουρκική πρόκληση στο Αιγαίο από αεροσκάφος το οποίο πραγματοποίησε υπερπτήση πάνω από την Παναγιά στις 11:43 το πρωί της Τετάρτης.
Συγκεκριμένα, αεροσκάφος ηλεκτρονικού πολέμου έκανε υπέρπτηση πάνω από τη Παναγιά, το νησάκι που βρίσκεται πολύ κοντά στις Οινούσσες, πετώντας μόλις στα 1500 πόδια.
Η υπερπτήση αυτή σημειώνεται λίγα 24ωρα προτού ο Αρχηγός Τακτικής Αεροπορίας ταξιδέψει για την Τουρκία στο πλαίσιο των επαφών που υπάρχουν για τη διατήρηση καλού κλίματος.
Υπενθυμίζεται ότι τον περασμένο μήνα είχε σημειωθεί μπαράζ παραβιάσεων του εθνικού εναέριου χώρου από τουρκικά αεροσκάφη, ιδιαίτερα στην περιοχή πάνω από τις Οινούσες.
ΚΟΣΜΟΣ
Βόρεια Μακεδονία: Συνελήφθη ο πρώην αντιπρόεδρος της κυβέρνησης της χώρας, Αρτάν Γκρούμπι
22:51
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Φάμελλος: Η κυβερνητική ανεπάρκεια πνίγει τον Έβρο
22:46
ΚΟΣΜΟΣ
ΗΠΑ: Ο στρατός «εξουδετέρωσε» ένα πλοίο μεταφοράς ναρκωτικών στην Καραϊβική (vid)
22:40
ΚΟΣΜΟΣ
Η πρώτη αντίδραση Τραμπ για τον 21χρονο εισβολέα στο Μαρ α Λάγκο :«Πολλοί θέλουν να με πυροβολήσουν»
22:29
ΕΛΛΑΔΑ