Ανάβυσσος: Χειροπέδες σε 58χρονο Ουκρανό με διεθνές ένταλμα σύλληψης - Υπεξαίρεσε 1 εκατ. ευρώ
Συνελήφθη, σήμερα το μεσημέρι στην Ανάβυσσο κατόπιν αξιοποίησης πληροφοριών και διακριτικής επιτήρησης από αστυνομικούς του Τμήματος Αναζητήσεων της Διεύθυνσης Ασφαλείας Αττικής, 58χρονος Ουκρανός διωκόμενος με διεθνές ένταλμα σύλληψης από τις Αρχές της χώρας του για υπεξαίρεση και απόκτηση, κατοχή, χρήση και διάθεση περιουσίας που προέρχεται από εγκληματική δραστηριότητα.
Ειδικότερα, σύμφωνα με την ΕΛΑΣ, ο 58χρονος κατηγορείται ότι, ως μέτοχος και διευθυντής εταιρίας προϊόντων τεχνολογίας, υπεξαίρεσε χρηματικό ποσό, το οποίο αντιστοιχεί σε ποσό άνω του ενός εκατομμυρίου ευρώ.
Όπως σημειώνεται στη σχετική ανακοίνωση, ο 58χρονος λάμβανε ιδιαίτερα μέτρα προφύλαξης καθώς κινούνταν με πολυτελές όχημα το οποίο έφερε φιμέ τζάμια, ενώ διέμενε σε πολυτελή έπαυλη, εξοπλισμένη με σύγχρονα συστήματα ασφαλείας, όπως κάμερες, συστήματα συναγερμού και υψηλή περίφραξη.
Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον Εισαγγελέα Εφετών Αθηνών.
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Αμυγδαλέζα: Μια σύλληψη για εμπρησμό από πρόθεση
Έκρηξη στην είσοδο εταιρείας στην Κηφισιά
«Χτυπήστε δυνατά»: Η συνομιλία ισραηλινού και αμερικανού πιλότου στον πόλεμο στο Ιράν
20:58
Ομοβροντία ρουκετών της Χεζμπολάχ στο Ισραήλ: Περίπου 100 εκτοξεύθηκαν από το Λίβανο
20:49
Οι τρεις όροι του Ιράν για τον τερματισμό του πολέμου - Η ανάρτηση Πεζεσκιάν
20:41
Δύο πτήσεις επαναπατρισμού με περισσότερους από 700 επιβάτες έφτασαν στην Αθήνα (vid)
20:33