Το πόρισμα του ιατροδικαστή για τον θάνατο του 17χρονου στη Βοιωτία
Το πόρισμα του παρέδωσε πριν από λίγο στους αστυνομικούς ο ιατροδικαστής Ντιλέρνια, ο οποίος έκανε την νεκροτομή στο 17χρονο παιδί από τη Βοιωτία, που έπεσε νεκρό από όπλο αστυνομικού, μετά από καταδίωξη.
Σύμφωνα με πληροφορίες ο ιατροδικαστής διαπίστωσε, διαπερές τραύμα στον αριστερό αντίχειρα με την βολίδα να συνεχίζει την πορεία της στην αριστερή τραχηλική χώρα, και να καταλήγει με καθοδική πορεία στο θώρακα.
Επίσης ο ιατροδικαστής αναφέρει, ότι το θύμα εβλήθη σε κοντινή απόσταση ενώ εντόπισε και εκδορές από τριβή στο πρόσωπο του 17χρονου που δεν αποκλείεται να προκληθηκαν, όταν έπεσε στο έδαφος μετά τον πυροβολισμό.
Το πόρισμα θα ενσωματωθεί στην δικογραφία που έχει σχηματισθεί σε βάρος του αστυνομικού και θα λάβει γνώση και η ανακρίτρια στην οποία θα παρουσιαστεί ο αστυνομικός την πέμπτης για να απολογηθεί.
Στο μικροσκόπιο της Eπιτροπής Aνταγωνισμού οι τιμές του εξαιρετικά παρθένου ελαιολάδου
13:07
Κύπελλο Ελλάδας: Ολυμπιακός-ΠΑΟΚ και Παναθηναϊκός-Άρης με σούπερ ενισχυμένες αποδόσεις* από το Pamestoixima.gr
13:01
Σενάρια για πρόωρες εκλογές εξετάζει η πρωθυπουργός της Ιαπωνίας - Τι λέει στέλεχος του κόμματος της
12:58
Κυρανάκης: «Ο Λυμπερόπουλος δεν θέλει λύση - Η υποχρέωση μηδενικών ρύπων αφορά λιγότερο από το 1% των ταξί» (vid)
12:48