FlyOver στη Θεσσαλονίκη: Κλήσεις από την Τροχαία για παράνομη στάθμευση
«Βροχή» πέφτουν οι κλήσεις για παράνομη στάθμευση στη Λεωφόρου Κωνσταντίνου Καραμανλή, όπου διενεργούνται έργα για το FlyOver στη Θεσσαλονίκη.
Ειδικότερα, όπως μεταδίδει η ΕΡΤ, ορισμένοι από όσους δέχθηκαν κλήση μπορεί να είναι μόνιμοι κάτοικοι, εργαζόμενοι ή και επισκέπτες στην περιοχή.
Επαγγελματίες της περιοχής αναγνωρίζουν ότι το πρόβλημα της παράνομης στάθμευσης και τα διπλοπαρκαρισμένα επιβαρύνουν την περιοχή, ζητούν όμως να επιτρέπεται έστω η ολιγόλεπτη στάση για την φορτοεκφόρτωση εμπορευμάτων ή για την εξυπηρέτηση πελατών.
Η εντατική τροχονομική αστυνόμευση θα συνεχιστεί και τις επόμενες ημέρες για να διευκολυνθεί η κυκλοφορία λόγω των εργασιών κατασκευής του flyover. Είναι χαρακτηριστικό ότι μόνο χθες σε όλη τη Θεσσαλονίκη η Τροχαία έκοψε 600 κλήσεις για παράνομη στάθμευση.
Να σημειωθεί δε, πως τα έργα έχουν δημιουργήσει κυκλοφοριακό κομφούζιο στην περιοχή.
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Θεσσαλονίκη: Περισσότερα λεωφορεία και προσλήψεις οδηγών κατά την κατασκευή του FlyOver
Παρίσι: Συνάντηση για τη στρατηγική αφύπνιση της Ευρώπης και Ουκρανία – Παρών και ο Κυρ. Μητσοτάκης
12:37
Εμπρησμός στη Marfin: Στο «κάδρο» των ερευνών άλλα δύο πρόσωπα - Πώς ξετυλίχθηκε η υπόθεση
12:23
Δίκη για τα Τέμπη: Αίτημα για ακύρωση του κλητηρίου θεσπίσματος
12:20
Ρομπότ με συναισθηματική τεχνητή νοημοσύνη υπόσχεται συντροφιά...για μια ζωή
12:15