Αποκαταστάθηκε η κυκλοφορία στην Αθηνών - Κορίνθου μετά τα επεισόδια για το θάνατο του 17χρονου
Αποκαταστάθηκε η κυκλοφορία στην εθνική οδό Αθηνών-Κορίνθου, που είχε κλείσει και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας λόγω επεισοδίων που προκάλεσαν Ρομά, που διαμαρτύρονταν για τον θάνατο του 17χρονου Ρομά στην Βοιωτία μετά από πυροβολισμό αστυνομικού.
Στο σημείο έχουν σπεύσει ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις.
Επεισόδια στα Μέγαρα
Επεισόδια σημειώθηκαν το βράδυ της Τρίτης (14/11) στα Μέγαρα, καθώς δεκάδες Ρομά έχουν βγει στον δρόμο στο ύψος των ΣΕΑ, στον παράδρομο, ως ένδειξη διαμαρτυρίας για τον θάνατο του 17χρονου στη Βοιωτία.
Στο σημείο έσπευσαν πυροσβεστικα και περιπολικά της αστυνομίας σε μια προσπάθεια να ελέγξουν την κατάσταση, η οποία κράτησε για αρκετή ώρα και για τον λόγο αυτό έκλεισε για περισσότερο από μία ώρα η Εθνική Οδός και στα δύο ρεύματα.
Όπως ανακοίνωσε η Ολυμπία Οδός κλειστός ήταν ο αυτοκινητόδρομος και γινόταν εκτροπή κυκλοφορίας από τον ημικόμβο Μεγάρων μέχρι τον κόμβο Πάχης.
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Μέγαρα: Επεισόδια για τον θάνατο του 17χρονου στη Βοιωτία
Αποκλειστικό CNN Greece: Καταθέσεις «φωτιά» για τον θάνατο του 17χρονου από το όπλο του αστυνομικού
Τι αλλάζει στα ταξιδιωτικά πακέτα στην ΕΕ - Νέοι κανόνες για αποζημιώσεις και επιστροφές
03:00
Ξεκίνησαν οι πληρωμές από τη ΔΥΠΑ και τον e-ΕΦΚΑ - Αναλυτικά οι ημερομηνίες
02:00
Άνοιξε η πλατφόρμα για τις φορολογικές δηλώσεις 2026 - Ποια η προθεσμία υποβολής
01:00
Έως τις 30 Απριλίου παίρνουν παράταση οι αιτήσεις για χρήση αιγιαλού
00:30