Θεσσαλονίκη: Μία σύλληψη για τα επεισόδια στο ΑΠΘ - Μετά την πορεία για το θάνατο του 17χρονου Ρομά
Ανανεώθηκε:
Στην σύλληψη ενός 20χρονου προχώρησε η ελληνική αστυνομία, μετά τα επεισόδια που εκτυλίχθηκαν χθες έξω από την Σχολή Θετικών Επιστημών του Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης, για τον θάνατο του 17χρονου στη Βοιωτία από αστυνομικό.
Όπως αναφέρει το thesstoday.gr, η αστυνομία προχώρησε σε 10 προσαγωγές για τα επεισόδιο στο ΑΠΘ, με τους εννέα εξ αυτών να αφήνονται ελεύθεροι και να σχηματίζουν δικογραφία για έναν από τους προσαχθέντες.
Τα επεισόδια σημειώθηκαν στην πανεπιστημιούπολη του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης ανάμεσα σε ομάδα αγνώστων και ΜΑΤ, μετά την ολοκλήρωση πορείας για το θάνατο του 17χρονου Χρήστου Μιχαλόπουλου από σφαίρα αστυνομικού.
Ομάδα αγνώστων με καλυμμένα τα χαρακτηριστικά του προσώπου τους, επιτέθηκαν σε διμοιρία των ΜΑΤ κοντά στην Σχολή Θετικών Επιστημών με πέτρες.
Από την πλευρά τους οι αστυνομικές δυνάμεις απάντησαν με τη χρήση χειροβομβίδων κρότου λάμψης και δακρυγόνα, δημιουργώντας αποπνικτική ατμόσφαιρα.
Χωρίς ενεργό μέτωπο η φωτιά στα Διαβατά Θεσσαλονίκης
16:45
Βιασμός και δολοφονία 11χρονης στην Ινδία: Βίαιες διαδηλώσεις και δεκάδες συλλήψεις
16:38
Θεσσαλονίκη: Νεκρή η 15χρονη που τραυματίστηκε σοβαρά σε τροχαίο στον Περιφερειακό
16:35
Φωτιά σε δασική έκταση στην Παναγία Βόνιτσας - Σηκώθηκαν εναέρια μέσα
16:33