ΕΛΣΤΑΤ: Αύξηση 10,8% των επισκεπτών στα μουσεία της χώρας τον Ιούλιο
Ανανεώθηκε:
Αύξηση 10,8% καταγράφηκε στον αριθμό των επισκεπτών στα μουσεία της χώρας τον Ιούλιο, σε σύγκριση με τον αντίστοιχο μήνα του 2022, σύμφωνα με την ΕΛΣΤΑΤ.
Ταυτόχρονα σημειώθηκε αύξηση των επισκεπτών ελεύθερης εισόδου κατά 7,3% και των εισπράξεων κατά 37,7%.
Στο επτάμηνο του 2023
Μέσα στο επτάμηνο παρατηρείται αύξηση σε σχέση με την αντίστοιχη περίοδο του 2022 κατά 37,8% στους επισκέπτες των μουσείων, κατά 36,9% στους επισκέπτες ελεύθερης εισόδου και κατά 69,4% στις εισπράξεις.
Στους αρχαιολογικούς χώρους
Σύμφωνα επίσης με την ΕΛΣΤΑΤ, στους αρχαιολογικούς χώρους, τον Ιούλιο σημειώθηκε αύξηση των επισκεπτών κατά 3,7% σε σύγκριση με τον αντίστοιχο μήνα του 2022, μείωση των επισκεπτών ελεύθερης εισόδου κατά 2,2% και αύξηση των εισπράξεων κατά 5,9%.
Το επτάμηνο, υπήρξε αύξηση κατά 32,2% στους επισκέπτες, κατά 26,7% στους επισκέπτες ελεύθερης εισόδου και κατά 35,8% στις εισπράξεις.
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ελεύθερη είσοδος σε αρχαιολογικούς χώρους, μνημεία και μουσεία σήμερα Κυριακή
Το ωράριο λειτουργίας μουσείων και αρχαιολογικών χώρων την Κυριακή (08/10) των εκλογών
Ανοίγει το Μουσείο Μαρία Κάλλας - Μπακογιάννης: «Οφείλαμε την τιμή στη θρυλική Ελληνίδα σοπράνο»
Δήμος Καλλιθέας για τον αγωγό «σιντριβάνι»: «Το ίδιο συμβάν θα επαναληφθεί»
14:56
Αγρότες: Επ’ αόριστον ο αποκλεισμός της Εγνατίας στον κόμβο Κερδυλλίων
14:55
Εξαρθρώθηκε ομάδα που εξαπατούσε τον ΕΟΠΥΥ: Ανάμεσα τους γιατροί και φαρμακοποιός
14:47
ΚΚΕ: Ο κρατικός μηχανισμός επιδεικνύει ζήλο κατά των αγροτών και όχι για να προστατέψει τους πολίτες
14:47