Βάρη: Συνελήφθη 30χρονος καταζητούμενος για απόπειρα ανθρωποκτονίας και ληστεία
Συνελήφθη, χθες το απόγευμα, από αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙΑΣ, στην περιοχή της Βάρης, 30χρονος αλλοδαπός σε βάρος του οποίου εκκρεμούσε ένταλμα σύλληψης για απόπειρα ανθρωποκτονίας, ληστεία και απείθεια.
Ειδικότερα, ο 30χρονος κατηγορείται ότι στις 10/9/23 μαζί με έναν 41χρονο, που συνελήφθη, διέπραξαν ληστεία σε πρατήριο υγρών καυσίμων στα Σπάτα Αττικής, όπου με την απειλή πιστολιού εξανάγκασαν τον διαχειριστή της επιχείρησης να τους παραδώσει χρηματικό ποσό.
Παράλληλα, την ίδια ημέρα μετέβησαν σε περιοχή της Νέας Μάκρης, όπου ο 41χρονος χρησιμοποιώντας πιστόλι πυροβόλησε σε βάρος ατόμου που βρισκόταν στο σημείο χωρίς να τον τραυματίσει.
Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον αρμόδιο Εισαγγελέα.
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΕΛΛΑΔΑ
Ηράκλειο: Η ΕΛΑΣ εξιχνίασε ληστείες με λεία 100.000 ευρώ
ΕΛΛΑΔΑ
Διασώστης και ναυαγοσώστης γλίτωσαν από πνιγμό δύο ανήλικα αδέλφια στον Πύργο
16:42
ΕΛΛΑΔΑ
Μήνυμα του 112 για φωτιά στο Λειψύδριο Κιλκίς - «Παραμείνετε σε ετοιμότητα»
16:30
ΕΛΛΑΔΑ
Συνελήφθη αγροτικός γιατρός στο Καστελόριζο - «Δεν έχει καμία σχέση με το ΕΣΥ», λέει ο Α. Γεωργιάδης
16:18
ΕΛΛΑΔΑ
Φωτιά σε τουριστικό κατάλυμα στο κέντρο των Χανίων
16:06
ΕΛΛΑΔΑ