Σοβαρό τροχαίο στην Πάτρα: Τρένο συγκρούστηκε με αυτοκίνητο
Σοβαρό τροχαίο σημειώθηκε στην Παραλία Πατρών, το απόγευμα της Πέμπτης (16/11), όταν ΙΧ συγκρούστηκε με τρένο, ενώ από τύχη δεν υπήρξαν τραυματισμοί.
Συγκεκριμένα, όπως μεταδίδει το tempo24.news, o oδηγός του ΙΧ στην προσπάθειά του να περάσει τη σιδηροδρομική διάβαση, εγκλωβίστηκε όταν οι μπάρες κατέβηκαν καθώς πλησίαζε αμαξοστοιχία, στο ύψος της Παραλίας Πατρών.
Κατά τις ίδιες πληροφορίες, αν και οι μπάρες είχαν ήδη προειδοποιήσει πως θα κατέβουν, ο οδηγός αποφάσισε να ρισκάρει και να περάσει γρήγορα, όμως οι μπάρες εγκλώβισαν το αυτοκίνητό του.
Ο μηχανοδηγός του τρένου πάτησε φρένο, όμως ήταν πολύ αργά για να σταματήσει, με αποτέλεσμα να συγκρουστεί με το αυτοκίνητο, χωρίς να προκληθεί μεγάλη ζημιά, με τον οδηγό του οχήματος να απομακρύνεται έγκαιρα.
Η Τροχαία Πατρών έχει ξεκινήσει έρευνα για το περιστατικό.
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Σχολικό λεωφορείο συγκρούστηκε με αυτοκίνητο στη Γλυφάδα
Στενά του Ορμούζ: «Το Ιράν χρεώνει 2 εκατ. δολάρια για διέλευση πλοίων» λέει Ιρανός βουλευτής
19:43
Ρούτε: «Η αμερικανική ηγεσία είναι απολύτως απαραίτητη» για την ελευθερία παγκοσμίως
19:34
Ιράν: Ο Μοτζτάμπα Χαμενεΐ «είναι απόλυτα υγιής και έχει τον πλήρη έλεγχο»
19:24
Τεράστια φωτιά στο Ολυμπιακό ποδηλατοδρόμιο του Ρίο ντε Τζανέιρο - Καταστράφηκε η οροφή
19:15