Ένταση σε Μενίδι, Μεσογείων και Ασπρόπυργο για το θάνατο του 17χρονου στη Βοιωτία
Ένταση επικράτησε το βράδυ της Πέμπτης (16/11) στο Μενίδι, τη Λεωφόρο Μεσογείων και τον Ασπρόπυργο λόγω διαμαρτυρίας για το θάνατο του 17χρονου Χρήστου από τα πυρά αστυνομικού.
Ειδικότερα, το γεγονός ότι ο αστυνομικός που κατηγορείται για το θάνατο του ανήλικου αφέθηκε ελεύθερος με περιοριστικούς όρους νωρίτερα μέσα στην ημέρα προκάλεσε την οργή της κοινότητας των Ρομά, που βγήκαν στους δρόμους για να διαμαρτυρηθούν.
Ομάδα ατόμων βγήκε στους δρόμους και έκαψε κάδους απορριμμάτων τόσο στη Λεωφόρο Μεσογείων, όσο και στον Ασπρόπυργο. Άμεσα στο σημείο έφτασαν ισχυρές δυνάμεις της αστυνομίας, με την ένταση να αποκλιμακώνεται.
Υπενθυμίζεται πως, αντίστοιχα επεισόδια σημειώθηκαν και την Τετάρτη (15/11), με τις Αρχές να συλλαμβάνουν δύο άτομα.
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ασπρόπυργος: Δύο συλλήψεις μετά τα επεισόδια για τον θάνατο του 17χρονου στην Βοιωτία
Σε εξέλιξη οι δηλώσεις Πόθεν Έσχες: Βήμα - Βήμα η διαδικασία
00:30
Τροχαίο δυστύχημα στη Λακωνία: Νεκρή 29χρονη οδηγός μετά από ανατροπή οχήματος
23:59
Ηράκλειο: Παιδί τραυματίστηκε στο κεφάλι μετά από πτώση δοκαριού σε κατασκήνωση
23:49
Φωτιά στη Αττικοβοιωτία: Βραχυκύκλωμα δείχνει το πόρισμα - Οι κακοτεχνίες στο «σημείο μηδέν»
23:38