ΕΛΛΑΔΑ

Μεσσηνία: Καταδίκη για 62χρονο που παρενόχλησε 8χρονο αγόρι – Δεν εμφανίστηκε στο δικαστήριο

Μεσσηνία: Καταδίκη για 62χρονο που παρενόχλησε 8χρονο αγόρι – Δεν εμφανίστηκε στο δικαστήριο
ΑΠΕ/ΜΠΕ (Φωτογραφία αρχείου)

Την καταδίκη του 62χρονου άνδρα που παρενόχλησε σεξουαλικά ένα 8χρονο αγόρι από την Τριφυλία Κυπαρισσίας το προηγούμενο Σάββατο, αποφάσισε το δικαστήριο της Κυπαρισσίας.

Στον 62χρονο δράστη επιβλήθηκε ποινή φυλάκισης δύο ετών, χωρίς αναστολή για την κατηγορία της προσβολής γενετήσιας αξιοπρέπειας σε βάρος 8χρονου αγοριού.

Ο δράστης δεν εμφανίστηκε χθες το πρωί κατά την διάρκεια της ακροαματικής διαδικασίας με αποτέλεσμα η δικαστική απόφαση να κοινοποιηθεί στο Α.Τ. Γαργαλιάνων και οι αστυνομικοί συνέλαβαν εκ νέου τον 62χρονο χθες αργά το απόγευμα προκειμένου να οδηγηθεί στις φυλακές για να εκτίσει την ποινή του.

Υπενθυμίζουμε ότι ο 62χρονος συνελήφθη το απόγευμα του περασμένου Σαββάτου, σε κοινότητα της Τριφυλίας, όταν η μητέρα του 8χρονου αγοριού κατήγγειλε ότι αφού έπεισε το παιδί να πάει στο σπίτι του προκειμένου να του πάει καφέ, επιχείρησε στη συνέχεια να το φιλήσει στο στόμα.

Το παιδί αντέδρασε και αφού έφυγε ενημέρωσε άμεσα τους γονείς του, οι οποίοι χωρίς χρονοτριβή απευθύνθηκαν στις αστυνομικές αρχές της περιοχής.

Ο 62χρονος οδηγήθηκε για να δικαστεί την περασμένη Δευτέρα με αυτόφωρη διαδικασία στα δικαστήρια Κυπαρισσίας, ωστόσο ζήτησε και πήρε προθεσμία για να δικαστεί χθες Πέμπτη 16 Νοεμβρίου καθότι δεν είχε δικηγόρο. Ωστόσο χθες δεν παρουσιάστηκε στο δικαστήριο και δικάστηκε ερήμην του.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ