Αγαθονήσι: Νεκρή ανασύρθηκε η μία από τις δύο αγνοούμενες ναυαγούς - Διασώθηκαν 18 μετανάστες
Νεκρή ανασύρθηκε μια γυναίκα από την θαλάσσια περιοχή του Αγαθονησίου, όπου σήμερα το πρωί ανετράπη λέμβος στην οποία επενέβαιναν συνολικά 19 μετανάστες.
Κατά την επιχείρηση διάσωσης από το λιμενικό που ενημερώθηκε για το ναυάγιο στις οκτώ σήμερα το πρωί, στη νοτιοανατολικά του Αγαθονησίου, εντοπίστηκαν αρχικά 17 μετανάστες ενώ αγνοούνταν δύο γυναίκες που βρέθηκαν στη θάλασσα μετά την βύθιση της λέμβου.
Σύμφωνα με το Λιμενικό, πριν από λίγη ώρα ανασύρθηκε μια γυναίκα νεκρή ενώ περισυνελέχθη μια άλλη γυναίκα ανεβάζοντας τον αριθμό των διασωθέντων σε 18 και οι οποίοι πρόκειται να μεταφερθούν στη Σάμο.
Στις έρευνες διάσωσης επιχειρούν δύο περιπολικά σκάφη του Λιμενικού, ελικόπτερο της Πολεμικής Αεροπορίας και παραπλέον πλοίο.
Στη θαλάσσια περιοχή πνέουν άνεμοι ανατολικοί 4 μποφόρ.
Επιταγές βιβλίων της ΔΥΠΑ: Αναρτήθηκαν οι οριστικοί πίνακες δικαιούχων
01:00
Παρατείνεται και τον Σεπτέμβριο η επιδότηση 10 λεπτών ανά λίτρο στο πετρέλαιο κίνησης
00:30
Ανοίγουν ξανά οι εγγραφές μαθητών - Ποιους αφορά το άνοιγμα της πλατφόρμας
23:59
Άνοιξε ξανά η Δανική πρεσβεία στη Δαμασκό μετά από 14 χρόνια διακοπής των διπλωματικών σχέσεων
23:50