Αγαθονήσι: Νεκρή ανασύρθηκε η μία από τις δύο αγνοούμενες ναυαγούς - Διασώθηκαν 18 μετανάστες
Νεκρή ανασύρθηκε μια γυναίκα από την θαλάσσια περιοχή του Αγαθονησίου, όπου σήμερα το πρωί ανετράπη λέμβος στην οποία επενέβαιναν συνολικά 19 μετανάστες.
Κατά την επιχείρηση διάσωσης από το λιμενικό που ενημερώθηκε για το ναυάγιο στις οκτώ σήμερα το πρωί, στη νοτιοανατολικά του Αγαθονησίου, εντοπίστηκαν αρχικά 17 μετανάστες ενώ αγνοούνταν δύο γυναίκες που βρέθηκαν στη θάλασσα μετά την βύθιση της λέμβου.
Σύμφωνα με το Λιμενικό, πριν από λίγη ώρα ανασύρθηκε μια γυναίκα νεκρή ενώ περισυνελέχθη μια άλλη γυναίκα ανεβάζοντας τον αριθμό των διασωθέντων σε 18 και οι οποίοι πρόκειται να μεταφερθούν στη Σάμο.
Στις έρευνες διάσωσης επιχειρούν δύο περιπολικά σκάφη του Λιμενικού, ελικόπτερο της Πολεμικής Αεροπορίας και παραπλέον πλοίο.
Στη θαλάσσια περιοχή πνέουν άνεμοι ανατολικοί 4 μποφόρ.
: Το τέλος του Λαριτζανί, το κυνήγι του Χαμενεΐ και το ρήγμα μεταξύ Τραμπ και ΝΑΤΟ για το Ορμούζ
23:56
Μήνυμα Νετανιάχου προς Ιρανούς: «Γιορτάστε την Πρωτοχρονιά σας - Σας παρακολουθούμε από ψηλά»
23:45
Παραιτήθηκε η πρωθυπουργός του Περού Ντενίς Μιράγιες
23:33
Κεντρική τράπεζα Αραβικών Εμιράτων: Παρουσίασε πακέτο μέτρων ανθεκτικότητας
23:21