ΕΛΛΑΔΑ

Ηράκλειο: Πότε θα απολογηθούν οι δύο άνδρες που συνελήφθησαν για διακίνηση κοκαΐνης

Ηράκλειο: Πότε θα απολογηθούν οι δύο άνδρες που συνελήφθησαν για διακίνηση κοκαΐνης
ΙΝΤΙΜΕ

Την προσεχή Δευτέρα 20 Νοεμβρίου θα περάσουν την πόρτα του ανακριτή Ηρακλείου Κρήτης για να απολογηθούν, οι δύο άνδρες που συνελήφθησαν στο δήμο Μαλεβιζίου, για διακίνηση ενός κιλού κοκαΐνης.

Ο 44χρονος και ο 36χρονος πήραν προθεσμία για να απολογηθούν για τις κατηγορίες που αντιμετωπίζουν και αφορούν την ιδιαίτερα διακεκριμένη περίπτωση διακίνησης ναρκωτικών ουσιών, καθώς και για οπλοκατοχή.

Η σύλληψή των δύο ανδρών πραγματοποιήθηκε χθες το απόγευμα κατά τη διάρκεια επιχείρησης αστυνομικών του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ηρακλείου, στην οποία συμμετείχαν αστυνομικοί της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκλήματος Ηρακλείου και του Τμήματος Αστυνομικών Επιχειρήσεων Ηρακλείου.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, είχαν περιέλθει σε γνώση των Αρχών πληροφορίες ότι οι δύο άνδρες από κοινού κατείχαν και διακινούσαν ποσότητες ναρκωτικών ουσιών.

Οι αστυνομικοί κατά την διάρκεια της επιχείρησης, ακινητοποίησαν τους δύο άνδρες ενώ στη συνέχεια ακολούθησε έλεγχος στους ίδιους και έγιναν έρευνες σε εγκαταλελειμμένο κτίριο το οποίο χρησιμοποιούσε ο ένας εκ τον συλληφθέντων ως αποθηκευτικό χώρο.

Παράλληλα έγινε έρευνα στις οικίες τους και σε χώρους που κατέχουν και χρησιμοποιούν, όπου βρέθηκαν και κατασχέθηκαν μεταξύ άλλων:

Ποσότητα κοκαΐνης βάρους 1 κιλού και 2 γραμμαρίων, ένα καλάσνικοφ, πιστόλι, περίστροφο με θήκη, κυνηγετικό όπλο, ηλεκτρονικές ζυγαριές ακριβείας, γεμιστήρες, 455 φυσίγγια διαφόρων τύπων και διαμετρημάτων, το χρηματικό ποσό των 15.100 ευρώ, ποσότητα αμμωνιοδυναμίτιδας και ξιφολόγχη πολεμικού τυφεκίου. Επιπλέον κατασχέθηκαν δύο Ι.Χ.Φ. αυτοκίνητα και μια δίκυκλη μοτοσικλέτα.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ