ΕΛΛΑΔΑ

Λάρισα: Διαμαρτυρία των πλημμυροπαθών για τα προβλήματα που παραμένουν άλυτα

Λάρισα: Διαμαρτυρία των πλημμυροπαθών για τα προβλήματα που παραμένουν άλυτα
Eurokinissi

Συγκέντρωση διαμαρτυρίας και ολιγόωρο αποκλεισμό του δρόμου Λάρισας – Κοζάνης, πραγματοποίησαν σήμερα το πρωί εκατοντάδες κάτοικοι των εργατικών κατοικιών, ζητώντας την επίλυση των προβλημάτων στέγασης που αντιμετωπίζουν μέχρι σήμερα από την κακοκαιρία Daniel.

Οι κάτοικοι κυρίως των εργατικών κατοικιών στη Λάρισα ζητούν απαντήσεις για την στατικότητα των κτηρίων ενώ αρκετοί είναι και εκείνοι που αντιμετωπίζουν πρόβλημα στέγασης.

Σύμφωνα με το On Larisa τα μέτρα τα οποία εξαγγέλθηκαν για την ανακούφιση των πλημμυροπαθών δεν έχουν υλοποιηθεί.

Για αυτό ζητούν την πλήρη αποζημίωση τους για τα ισόγεια και τα υπόγεια τα οποία μένουν εκτός αποζημιώσεων. Μάλιστα όπως τονίζουν είναι πολλοί εκείνοι που δεν έχουν πάρει αποζημίωση.

Επιπλέον λόγω της κατάστασης στην οποία έχουν περιέλθει τα σπίτια τους από τις πλημμύρες αναγκάστηκαν να μένουν σε συγγενικές οικογένειες και σε ξενοδοχεία κατάσταση που δεν μπορεί να συνεχιστεί και ζητούν να νοικιαστούν ειδικά διαμερίσματα για τους ίδιους με επιβάρυνση της πολιτείας του δήμου και της περιφέρειας.

Σε κάθε περίπτωση τα προβλήματα όπως δείχνει και η σημερινή κατάσταση των εξωτερικών χώρων παραμένουν όπως και μία έντονη οσμή που εξακολουθεί να υπάρχει στην ατμόσφαιρα.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ