Κόρινθος: Θανατηφόρο τροχαίο με θύματα δύο νέους
Δύο νέοι άνθρωποι σκοτώθηκαν σήμερα τα ξημερώματα Κυριακής, στην Κόρινθο, σε θανατηφόρο τροχαίο, όταν το αυτοκίνητο που επέβαιναν προσέκρουσε σε προστατευτικές μπάρες και ανετράπη, στην εθνική οδό στο ύψος της Κινέτας.
Νεκροί ανασύρθηκαν από το σμπαραλιασμένο αυτοκίνητο, δύο παιδιά εκ των οποίων ο ένας μόλις 22 χρόνων, εποχικός πυροσβέστης.
Σύμφωνα με το korinthostv.gr, οι νεαροί έχασαν τη ζωή τους σε τροχαίο που σημειώθηκε τα ξημερώματα της Κυριακής στην Εθνική οδό Αθηνών – Κορίνθου, στο ρεύμα προς Κόρινθο, στο ύψος της Κινέτας, όταν το όχημα που επέβαιναν, προσέκρουσε στις προστατευτικές μπάρες και ανετράπη.
Πρόκειται για έναν 22χρονο εποχικό πυροσβέστη από το Σπαθοβούνι Κορινθίας και έναν συνομήλικο του, ο οποίος διαμένει στο Λουτράκι
Κατά πληροφορίες, στο όχημα βρισκόταν κι ένα τρίτο άτομο, που γλίτωσε με ελαφρύτερα τραύματα.
Αρτοποιός: Τρία τα ενεργά μέτωπα - Ολονύκτια επαγρύπνηση για τα «καντηλάκια» και αναζωπυρώσεις
23:49
Πύρινος Γολγοθάς για τη Δυτική Αττική – Μάχη για να κρατηθούν οι φλόγες μακριά από οικισμούς
23:39
Ο Τραμπ επιβεβαιώνει ότι το Πεντάγωνο τού παρουσίασε σχέδιο για κλιμάκωση του πολέμου κατά του Ιράν
23:27
Νεκρός σε αεροπορική επιδρομή μέλος της Χαμάς που συμμετείχε στην επίθεση της 7ης Οκτωβρίου 2023
23:15