ΕΛΛΑΔΑ

Χαϊδάρι: Συνελήφθη 39χρονος για διακίνηση λαθραίων καπνικών προϊόντων

Χαϊδάρι: Συνελήφθη 39χρονος για διακίνηση λαθραίων καπνικών προϊόντων
Στην κατοχή του 39χρονου συνολικά βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 465 πακέτα τσιγάρα τα οποία δεν έφεραν την ενδεικτική ταινία φόρου κατανάλωσης καθώς και χρηματικό ποσό 35 ευρώ. ΕΛ.ΑΣ.

Συνελήφθη στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας, το μεσημέρι του Σαββάτου 18/11 στο Χαϊδάρι, από αστυνομικούς της Ομάδας Παρεμπορίου της Υποδιεύθυνσης Περιπολιών της Διεύθυνσης Αστυνομίας Αθηνών, 39χρονος  αλλοδαπός, για διακίνηση λαθραίων καπνικών προϊόντων.

Σύμφωνα με ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ., στο πλαίσιο διερεύνησης πληροφοριών αναφορικά με άτομο που δραστηριοποιείται στη διακίνηση λαθραίων καπνικών προϊόντων στην περιοχή του Χαϊδαρίου, ταυτοποιήθηκε ο εμπλεκόμενος και πιστοποιήθηκε η δράση του.

Κατόπιν αστυνομικής έρευνας εντοπίστηκε ο κατηγορούμενος τη στιγμή που πλησίαζε διερχόμενους πολίτες σε λαϊκή αγορά με σκοπό την πώληση λαθραίων καπνικών προϊόντων.

Στην κατοχή του συνολικά βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 465 πακέτα τσιγάρα τα οποία δεν έφεραν την ενδεικτική ταινία φόρου κατανάλωσης καθώς και χρηματικό ποσό 35 ευρώ.

Ο συλληφθείς, με τη σε βάρος του δικογραφία από το Τμήμα Ασφαλείας Χαϊδαρίου για παράβαση του Εθνικού Τελωνειακού Κώδικα, οδηγήθηκε στον αρμόδιο Εισαγγελέα.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ