Κλειστός ο Οδοντωτός λόγω κατολισθήσεων
Ανανεώθηκε:
Κλειστός παραμένει ο Οδοντωτός που συνδέει το Διακοπτό με τα Καλάβρυτα, μειώνοντας κατ' αυτόν τον τρόπο την τουριστική κίνηση στην περιοχή σε μία περίοδο κατά την οποία η τοπική κοινωνία αναμένει για να «ανασάνει» οικονομικά.
Να σημειωθεί πως, ο Οδοντωτός, μετά την πυρκαγιά του Ιουλίου, έχει κλείσει πολλές φορές λόγω της επικινδυνότητας από τις κατολισθήσεις.
Το κλείσιμο του Οδοντωτού Διακοπτού – Καλαβρύτων, αποτελεί μεγάλη απώλεια για την περιοχή, καθώς αποτελεί ένα τουριστικό αξιοθέατο.
Το τρένο φτάνει σε υψηλό υψόμετρο, ακόμη και στις μεγάλες κλίσεις του εδάφους, μέσα από περιοχές με υψηλού ενδιαφέροντος περιήγησης.
ΚΟΣΜΟΣ
Reuters: Περιορισμένες οι ζημιές στο πυρηνικό πρόγραμμα του Ιράν - Τι αποκαλύπτει αμερικανική έκθεση
09:41
ΚΟΣΜΟΣ
Κραυγή αγωνίας από επιβάτη του κρουαζιερόπλοιου με τον χανταϊό: «Θέλουμε να γυρίσουμε στα σπίτια μας» (vid)
09:24
ΕΛΛΑΔΑ
Ο Χρυσοχοΐδης προανήγγειλε νομοθετική ρύθμιση για τα ηλεκτρικά πατίνια: «Θα καθιερώσουμε πεζόδρομους»
09:22
CULTURE
Met Gala 2026: Υπερθέαμα μόδας με εκρηκτικές εμφανίσεις και τολμηρή τέχνη στο κόκκινο χαλί
09:15
ΚΟΣΜΟΣ