Χανιά: Μεγάλη φωτιά σε εστιατόριο στο Μαράθι – Στο νοσοκομείο με εγκαύματα 40χρονος
Ανανεώθηκε:
Με εγκαύματα στα χέρια νοσηλεύεται ένας 40χρονος άνδρας που τραυματίστηκε από φωτιά που ξέσπασε σήμερα το πρωί σε εστιατόριο στο Μαράθι Χανίων.
Ο τραυματίας μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο και σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία δεν διατρέχει κίνδυνο η ζωή του.
Σύμφωνα με πληροφορίες του zarpanews.gr, η φωτιά ξέσπασε λίγο μετά τις 9:00 το πρωί, υπό άγνωστες μέχρι στιγμής συνθήκες.
Άμεσα στο εστιατόριο έσπευσαν 3 οχήματα με 10 πυροσβέστες καταφέρνοντας να την θέσουν υπό έλεγχο σε σύντομο χρονικό διάστημα.
Η φωτιά κατέστρεψε όλη την ξύλινη πέργκολα, χωρίς οι φλόγες να περάσουν εντός του κυρίως χώρου του εστιατορίου,
Οι συνθήκες υπό τις οποίες ξέσπασε η πυρκαγιά πρόκειται να διερευνηθούν από το αρμόδιο Ανακριτικό Τμήμα της Πυροσβεστικής.
Βενεζουέλα: Η Μαρία Κορίνα Ματσάδο δηλώνει βέβαιη για μετάβαση σε ελεύθερες εκλογές
21:44
Κακοκαιρία: Μέτρα για άστεγους και ευάλωτους στη Θεσσαλονίκη - Ανοίγουν θερμαινόμενοι χώροι
21:35
Διαμαρτυρία χιλιάδων Κουβανών μπροστά από την πρεσβεία των ΗΠΑ κατά των αμερικανικού ιμπεριαλισμού (pics)
21:27
Ένας νεκρός και 10 τραυματίες από σύγκρουση λεωφορείου με τρένο στο λιμάνι του Αμβούργου
21:18