Κίνηση: Ουρές χιλιομέτρων στην άνοδο του Κηφισού - Μποτιλιάρισμα και στην Αττική Οδό
Μεγάλες καθυστερήσεις παρατηρούνται το απόγευμα της Δευτέρας (20/11) στον Κηφισό, όπου σχηματίστηκαν μεγάλες ουρές από ακινητοποιημένα αυτοκίνητα στο καθοδικό ρεύμα το οποίο ξεκινά από του ύψος της Νέας Ερυθραίας και καταλήγει στη Νέα Φιλαδέλφεια.
PHOTO 1 / 2
Συγκεκριμένα, τεράστια προβλήματα υπάρχουν στο ρεύμα ανόδου της Εθνικής Οδού από το ύψος της Λ. Ποσειδώνου μέχρι τη Λένορμαν, ενώ μποτιλιάρισμα σημειώνεται και σε ορισμένα σημεία στο κέντρο της Αθήνας, όπως στους δρόμους γύρω από το Σύνταγμα, στην Αρδηττού καθώς και στον κόμβο της Λ. Μεσογείων.
Έντονη κίνηση επικρατεί και στην Αττική Οδό τόσο στην έξοδο προς Μεταμόρφωση όσο και στο ρεύμα προς αεροδρόμιο, με τις καθυστερήσεις να φτάνουν τα 15 λεπτά.
ΧΡΗΜΑ
ΔΥΠΑ: Συνεχίζονται τα εργαστήρια ομαδικής συμβουλευτικής - Πώς δηλώνετε συμμετοχή
02:00
ΧΡΗΜΑ
Youth Pass: Σε εξέλιξη η υποβολή αιτήσεων - Ποιες δαπάνες επιτρέπονται
01:00
ΧΡΗΜΑ
Προσυμπληρωμένες δηλώσεις: Λήγει αύριο 16/04 η προθεσμία - Τι να προσέξετε πριν την οριστική υποβολή
00:30
ΚΟΣΜΟΣ
Διπλωματία σε δύο μέτωπα: Σημείο επαφής μεταξύ Ισραήλ και Λιβάνου - Νέες συνομιλίες για ΗΠΑ και Ιράν
23:57
ΚΟΣΜΟΣ