Νεκρή επιβάτιδα πλοίου μέσα στην καμπίνα της στο ταξίδι Χίος - Πειραιάς
Χωρίς τις αισθήσεις της εντοπίστηκε στην καμπίνα της επιβάτιδα σε πλοίο που εκτελούσε το δρομολόγιο Χίος - Πειραιάς.
Η Λιμενική Αρχή Τζελέπη, ενημερώθηκε, τις πρωινές ώρες σήμερα Δευτέρα (20/11) από μέλος του πληρώματος Ε/Γ-Ο/Γ πλοίου, το οποίο εκτελούσε προγραμματισμένο δρομολόγιο από το λιμάνι της Χίου προς το λιμάνι του Πειραιά, για την ανάγκη διακομιδής ημεδαπής επιβάτιδας, η οποία έχασε τις αισθήσεις της στην καμπίνα της.
Στην γυναίκα παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες από το πλήρωμα του πλοίου, ωστόσο ήταν ήδη αργά. Στη συνέχεια, διακομίσθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Ελευσίνας «Θριάσιο», όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός της.
Από το Α' Λιμενικό Τμήμα Τζελέπη του Κεντρικού Λιμεναρχείου Πειραιά που διενεργεί την προανάκριση, παραγγέλθηκε η διενέργεια νεκροψίας - νεκροτομής στην Ιατροδικαστική Υπηρεσία Πειραιά.
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Φενεός: Νεκρός από τις αναθυμιάσεις από καμινέτο 57χρονος
Θεσσαλονίκη: Νεκρός σε τροχαίο στην Τούμπα 39χρονος διανομέας φαγητού
Γιατί παραιτήθηκε ο ορκωτός λογιστής του ΟΠΕΚΕΠΕ - Διευκρινίσεις από την ΑΑΔΕ
11:24
Η Ρωσία εκτόξευσε 293 drones, 18 πυραύλους κατά της Ουκρανίας, λέει το Κίεβο
11:18
Διήμερη εθελοντική αιμοδοσία στο Σύνταγμα στις 19 και 20 Ιανουαρίου
11:16
Πηγές ΠΑΣΟΚ για ΟΠΕΚΕΠΕ: Ζητά την κατάθεση της επιστολής παραίτησης των Ορκωτών Ελεγκτών
11:16