Βύρωνας: Χειροπέδες σε γυναίκα για απόπειρα αρπαγής 15χρονου
Ανανεώθηκε:
Απόπειρα αρπαγής του 15χρονου γιου της, κατήγγειλε χθες (20/11) μια μητέρα στο τμήμα Ασφαλείας του Βύρωνα.
Οπως ανέφερε στην αστυνομία, μια γυναίκα προσπάθησε με επίμονο τρόπο να τον βάλει μέσα στο αυτοκίνητο της.
Όλα φέρεται να ξεκίνησαν στις 7 το απόγευμα της περασμένης Κυριακής, (19/10) όταν ο ανήλικος περίμενε σε στάση το λεωφορείο. Όπως υποστήριξε το παιδί, μπροστά του σταμάτησε ένα μαύρο αυτοκίνητο, το οποίο οδηγούσε μια γυναίκα και του είπε εάν θέλει να τον πάει κάπου και μάλιστα επέμενε.
Σύμφωνα πάντα με την καταγγελία τελικά το παιδί έφυγε από την στάση πήγε στο σπίτι του και ανέφερε το περιστατικό στους γονείς του.
Οι αστυνομικοί εντόπισαν, ως ύποπτη, μια γυναίκα η οποία συνελήφθη για απόπειρα αρπαγής ανηλίκου. Η ίδια φέρεται να είπε ότι ήθελε να βοηθήσει το παιδί.
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Εξάρχεια: Δύο συλλήψεις για επιθέσεις σε διμοιρίες της αστυνομίας
Θεσσαλονίκη: Τρεις συλλήψεις μετά την πορεία για την επέτειο του Πολυτεχνείου
Νέο πρόγραμμα απασχόλησης από τη ΔΥΠΑ με 10.000 θέσεις εργασίας - Ποιοι είναι δικαιούχοι
05:00
Αλλαγές στις χρεώσεις ρεύματος: Από 1/2 τίθενται σε ισχύ - Τι προβλέπει η απόφαση της ΡΑΑΕΥ
04:00
Agro-Verify: Πώς θα λειτουργεί η νέα εφαρμογή - Έρχονται καταγγελίες με ένα «κλικ»
03:00
Πότε πληρώνονται οι συντάξεις Φεβρουαρίου - Αναλυτικά ο «χάρτης» πληρωμών
02:00