Σέρρες: Hλικιωμένη πέταξε από το μπαλκόνι... 78 χρυσές λίρες σε απατεώνες
Ανανεώθηκε:
«Λαβράκι» έβγαλε η έρευνα των αστυνομικών του Γραφείου Δημόσιας Ασφάλειας της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Σερρών, καθώς κατέληξε στην εξιχνίαση περίπτωσης τηλεφωνικής απάτης σε βάρος ηλικιωμένης.
Σύμφωνα με τα όσα μεταδίδει το epiloges.tv, για την υπόθεση σχηματίσθηκε δικογραφία σε βάρος αλλοδαπού άνδρα, για το αδίκημα της απάτης.
Ειδικότερα, όπως προέκυψε από την έρευνα, το απόγευμα της 29ης Σεπτεμβρίου 2023, συνεργός του άνδρα τηλεφώνησε στην ηλικιωμένη προσποιούμενος τον γιατρό και ισχυρίστηκε ότι η κόρη της δήθεν έχει τραυματιστεί σε τροχαίο ατύχημα και χρειάζεται άμεσα να υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση.
Μάλιστα, για να είναι ακόμα πιο πειστικοί, μια γυναίκα συνεργός της συμμορίας προσποιούνταν στο τηλέφωνο ότι είναι η κόρη της ηλικιωμένης, που δήθεν είχε τραυματιστεί.
Η γυναίκα έπεσε στη «φάκα» των επιτήδειων και κατάφεραν να της αποσπάσουν 78 χρυσές λίρες αξίας περίπου 31.000 ευρώ. Η ηλικιωμένη έριξε τις λίρες από το μπαλκόνι της οικίας της.
Η έρευνα των αστυνομικών συνεχίζεται, ενώ η δικογραφία που σχηματίσθηκε θα υποβληθεί στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Σερρών.
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Θεσσαλονίκη: Έκλεψαν 35.000 ευρώ από 89χρονη - Πώς την έπεισαν να βάλει τα χρήματα σε ψυγείο
Τα πρωτοσέλιδα των εφημερίδων (08 Απριλίου)
06:30
Διακοπές Πάσχα: Πότε επιστρέφουν οι μαθητές στα θρανία - Πότε είναι η επόμενη αργία
06:00
Ο Τραμπ «παγώνει» τις επιθέσεις και το Ιράν ανοίγει τα Στενά του Ορμούζ
05:30
Αυστηροποίηση ποινών για τους πολίτες που δεν έχουν εισιτήριο στα ΜΜΜ
05:00