ΕΛΛΑΔΑ

Ζάκυνθος: Απολογούνται θεία και ανηψιός για την θανάτωση σκύλου με καραμπίνα στο Μουζάκι

Ζάκυνθος: Απολογούνται θεία και ανηψιός για την θανάτωση σκύλου με καραμπίνα στο Μουζάκι
INTIME

Στον εισαγγελέα Ζακύνθου οδηγήθηκαν σήμερα Τρίτη (21/11) δύο άτομα που κατηγορούνται για τον πυροβολισμό και τον θάνατο σκύλου σε αυλή σπιτιού στο Μουζάκι.

Πρόκειται την ιδιοκτήτρια του σκύλου, 63 ετών και τον 43χρονο ανηψιό της από τον οποίο ζήτησε σύμφωνα με πληροφορίες, να πυροβολήσει το ζώο γιατί είχε γίνει επιθετικό απέναντί της.

Σύμφωνα με πληροφορίες της ΕΡΤ Ζακύνθου, χθες το απόγευμα οι ένοικοι του σπιτιού άκουσαν έναν πυροβολισμό και όταν βγήκαν στην αυλή αντίκρυσαν το σκυλί νεκρό.

Από την ανάκριση προέκυψε πως ο δράστης, ένας Ζακυνθινός 43 ετών, πυροβόλησε και σκότωσε τον σκύλο, αφού του το ζήτησε η ίδια η ιδιοκτήτρια του ζώου, η οποία είναι και θεία του.

Σύμφωνα με πληροφορίες της ΕΡΤ Ζακύνθου, ο δράστης πήρε ένα δίκανο που κατείχε, χωρίς να είναι δηλωμένο στο όνομά του, πήγε στο σπίτι της 63χρονης θείας του, πυροβόλησε και σκότωσε τον σκύλο της. Η κατηγορούμενη πλέον ως ηθική αυτουργός ιδιοκτήτρια του σκύλου, ζήτησε από τον φυσικό αυτουργό ανηψιό της να σκοτώσει το ζώο, καθώς όπως ισχυρίστηκε είχε γίνει επιθετικό απέναντί της.

Στον 43χρονο έχει ήδη επιβληθεί πρόστιμο 30.000 για την κακουργηματικού χαρακτήρα πράξη του ενώ η 63χρονη παραπέμπεται για ηθική αυτουργία στην θανάτωση ζώου συντροφιάς.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ