ΕΛΛΑΔΑ

Εντυπωσιακή η φωταγώγηση του χριστουγεννιάτικου δέντρου στο Σύνταγμα (Pics & Vid)

Εντυπωσιακή η φωταγώγηση του χριστουγεννιάτικου δέντρου στο Σύνταγμα (Pics & Vid)
Νίκος Ραζής / CNN Greece

Εντυπωσιακή ήταν για μια ακόμη χρονιά η φωταγώγηση του χριστουγεννιάτικου δέντρου στο Σύνταγμα με πλήθος κόσμου να συρρέει για την τελετή που φέρνει την πρωτεύουσα ένα βήμα πιο κοντά στο εορταστικό κλίμα. 

Το έλατο, ύψους 17 μέτρων, μεταφέρθηκε και φέτος στην πρωτεύουσα από το Καρπενήσι, ενώ η τελετή κορυφώθηκε με το άναμα στα 24.000 φωτεινά λαμπιόνια, αλλά και στου γύρω δρόμους της πλατείας, γεμίζοντάς τη με φως και λάμψη.

Η Αθήνα «φόρεσε» τα γιορτινά της για να υποδεχτεί τα φετινά Χριστούγεννα σε μία όμορφη γιορτή την οποία προλόγισε ο απερχόμενος δήμαρχος, Κώστας Μπακογιάννης, παρέα με χιλιάδες Αθηναίους, αλλά και επισκέπτες.

Μετά τη φωταγώγηση του δέντρου, η πλατεία Συντάγματος μετατράπηκε σε μία μεγάλη μουσική σκηνή και υποδέχτηκε τους ταλαντούχους ερμηνευτές Δώρο Δημοσθένους και Πέννυ Μπαλτατζή που παρουσίασαν διασκευές αγαπημένων χριστουγεννιάτικων τραγουδιών σε μια μοναδική σύμπραξη με την Athens Big Band.

Οικοδεσπότες της πρώτης εορταστικής βραδιάς των Χριστουγέννων ήταν το αγαπημένο τηλεοπτικό δίδυμο, Νάνσυ Ζαμπέτογλου και Θανάσης Αναγνωστόπουλος.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ