ΕΛΛΑΔΑ

ΔΣΑ: Αποχή των δικηγόρων από 29 Νοεμβρίου έως 1η Δεκεμβρίου για το νέο φορολογικό

ΔΣΑ: Αποχή των δικηγόρων από 29 Νοεμβρίου έως 1η Δεκεμβρίου για το νέο φορολογικό
Eurokinissi

Καθολική αποχή από την ερχόμενη Δευτέρα 29 Νοεμβρίου 2023 έως και την ερχόμενη Παρασκευή 1η Δεκεμβρίου 2023, όπου θα συνεδριάσει εκ νέου το Διοικητικό Συμβούλιο του Δικηγορικού Συλλόγου Αθηνών, αποφάσισαν σήμερα οι δικηγόροι της Αθήνας με αφορμή το φορολογικό νομοσχέδιο της κυβέρνησης.

Ειδικότερα, το Διοικητικό Συμβούλιο του ΔΣΑ κατά τη σημερινή έκτακτη συνεδρίαση του, αποφάσισε την καθολική αποχή από όλες τις δίκες και διαδικασίες (Κτηματολόγιο, υποθέσεις Τραπεζών και Δημοσίου, προσημειώσεις, καταθέσεις, κ.λπ.) από την ερχόμενη Δευτέρα 29 Νοεμβρίου 2023 έως και την ερχόμενη Παρασκευή 1 Δεκεμβρίου 2023, όπου θα συνεδριάσει εκ νέου το Διοικητικό Συμβούλιο.

Παράλληλα, κλήθηκε την ερχόμενη Τετάρτη 29 Νοεμβρίου 2023 (3μ.μ.) ο υπουργός Οικονομικών Κωστής Χατζηδάκης με την ιδιότητα του δικηγόρου, να παρέχει εξηγήσεις επί του περιεχομένου του επίμαχου νομοσχεδίου.

Ακόμη, η επιτροπή εκκαθάρισης του μητρώου του Δικηγορικού Συλλόγου Αθηνών κάλεσε τον κ. Χατζηγάκη να παρέχει για τις οφειλές των συνδρομών του προς τον ΔΣΑ που είναι μέλος από το 2019 έως σήμερα.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ