ΕΛΛΑΔΑ

Καισαριανή: Μολότοφ σε σούπερ μάρκετ και φωτιές σε κάδους, ΙΧ από επιδρομή 50 κουκουλοφόρων

Καισαριανή: Μολότοφ σε σούπερ μάρκετ και φωτιές σε κάδους, ΙΧ από επιδρομή 50 κουκουλοφόρων
Screenshot απο το βίντεο του ρεπορτάζ

Ένταση επικράτησε τα ξημερώματα στην οδό Εθνικής Αντιστάσεως στην Καισαριανή. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της ΕΡΤ περίπου πενήντα κουκουλοφόροι βγήκαν από την Πανεπιστημιούπολη Ζωγράφου, έβαλαν φωτιά σε κάδους και σε ένα ΙΧ, έσπασαν την τζαμαρία ενός φούρνου, ενώ πέταξαν βόμβα μολότοφ σε ένα σούπερ μάρκετ, η οποία δεν εξερράγη.

Μετά την καταδρομική επίθεση οι κουκουλοφόροι επέστρεψαν στο χώρο του Πανεπιστημίου.

Κατά τη διάρκεια των επεισοδίων ένα ΙΧ παραδόθηκε στις φλόγες με συνέπεια να καταστραφεί ολοσχερώς. Χρειάστηκε να επέμβει η Πυροσβεστική με δύο οχήματα και έξι πυροσβέστες προκειμένου να σβήσουν τη φωτιά.

Oι άγνωστοι ωστόσο, συνέχισαν την καταδρομική τους επίθεση και επί της λεωφόρου Εθνικής Αντιστάσεως, κάνοντας γυαλιά καρφιά ότι βρήκαν μπροστά τους. Ειδικότερα έσπασαν την τζαμαρία σε δύο καταστήματα ενώ πέταξαν βόμβα μολότοφ και σε ένα σούπερ μάρκετ με το ευτύχημα να είναι ότι η μολότοφ δεν εξερράγη.

Οι κουκουλοφόροι έκαψαν 4 κάδους και προκάλεσαν εκτεταμένες ζημιές σε σταθμευμένα μηχανάκια και αυτοκίνητα σε όλο τον δρόμο σε μία ακτίνα 200 μέτρων. Η καταδρομική επίθεση διήρκησε για περίπου 10 λεπτά και στη συνέχεια επέστρεψαν στον χώρο του πανεπιστημίου.

Όπως έγινε γνωστό από την Αστυνομία δεν πραγματοποιήθηκε κάποια προσαγωγή ή σύλληψη ατόμου.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ