Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην Αθηνών - Κορίνθου από Δευτέρα
Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις θα πραγματοποιηθούν από το πρωί της Δευτέρας (27/11) έως το μεσημέρι τις Παρασκευής (1/12) στην Αθηνών - Κορίνθου.
Θα ακολουθήσουν νέες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις από την Δευτέρα (4/12) έως και την Παρασκευή (8/12), λόγω εκτέλεσης εργασιών άρσης φαινομένων υδρολίσθησης.
Ποιοι δρόμοι θα κλείσουν - Πώς θα διεξάγεται η κυκλοφορία
Ολικός αποκλεισμός της κατεύθυνσης κυκλοφορίας προς Αθήνα, από την 36,450 χ.θ. έως την 33,400 χ.θ., στο τμήμα μεταξύ των δυο Ανοιγμάτων Έκτακτής Ανάγκης (Α.Ε.Α.).
Η κυκλοφορία των οχημάτων και των δυο κατευθύνσεων θα πραγματοποιείται αμφίδρομα στην κατεύθυνση προς Κόρινθο, με μια λωρίδα κυκλοφορίας ανά κατεύθυνση και με ενδιάμεση οριοθετημένη μη κυκλοφορούμενη ζώνη.
Η Τροχαία απευθύνει έκκληση στους οδηγούς των οχημάτων να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί κατά τη διέλευσή τους από τα σημεία των εργασιών και να ακολουθούν την υπάρχουσα οδική σήμανση.
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Τροχαία: Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις από την Παρασκευή και μέχρι το Μάιο στην εθνική Αθηνών-Κορίνθου
Ποιες χώρες της Ευρώπης είδαν τις τιμές στη στέγη να εκτοξεύονται - Οι τρεις εξαιρέσεις
16:29
Επιβλητικός στην πρεμιέρα της Basket League ο Παναθηναϊκός ΑΚTOR
16:19
Το ντοκιμαντέρ για τη Γάζα «NAZA» ξεπέρασε τους «Avengers» στo ιταλικό Box Offfice
16:09
Ισραηλινές πηγές: Μοναχικός λύκος ο συγκυβερνήτης που επιχείρησε να καταλάβει πτήση της Flydubai
15:59