ΕΛΛΑΔΑ

Ηλεία: Τραγικό τέλος στην εξαφάνιση 29χρονου - Βρέθηκε κρεμασμένος σε δέντρο

Ηλεία: Τραγικό τέλος στην εξαφάνιση 29χρονου - Βρέθηκε κρεμασμένος σε δέντρο
Eurokinissi

Με τον πλέον τραγικό τρόπο δόθηκε τέλος στο θρίλερ της εξαφάνισης 29χρονου, τα ίχνη του οποίου είχαν χαθεί από το πρωί της 29ης Οκτωβρίου, από την περιοχή του Βαρθολομιού όπου και είχε επισκεφθεί συγγενικά του πρόσωπα.

Σύμφωνα με πληροφορίες της εφημερίδας «Πατρίς» το πτώμα που βρέθηκε κρεμασμένο σε δέντρο σε εξοχική κατοικία στην περιοχή της Διασποράς στην Κυλλήνης, φαίνεται πως ανήκει στον 29χρονο αλλοδαπό. Τα ρούχα και τα προσωπικά του αντικείμενα φαίνεται πως… «μαρτύρησαν» την ταυτότητά του όταν συγγενικά του πρόσωπα κλήθηκαν από τις αρχές για αναγνώριση…

Ένα ακόμα στοιχείο που ταυτοποίησε ότι πρόκειται για τον 29χρονο αλλοδαπό ήταν η οδοντοστοιχία του, που αναγνώρισε η μάνα η οποία κλήθηκε σε αυτό το εξαιρετικά δύσκολο έργο. Το γεγονός πως η σορός του άνδρα βρέθηκε σε ύψος περίπου τριών με τεσσάρων μέτρων, και πως τα χέρια του ήταν δεμένα πισθάγκωνα με βρόγχο, κάνουν τα έμπειρα στελέχη της Ελληνικής Αστυνομίας, να μην αποκλείουν ακόμα και το ενδεχόμενο της εγκληματικής ενέργειας.

Ως προς το χρονικό, το πτώμα του άνδρα, εντοπίστηκε σε εξοχική κατοικία το πρωί του περασμένου Σαββάτου από τον ιδιοκτήτη του σπιτιού που ζει εκτός Ηλείας και απουσίαζε για μεγάλο χρονικό διάστημα.

Ο ιδιοκτήτης του σπιτιού, πήγε στο σημείο το βράδυ της περασμένης Παρασκευής με τη δυσοσμία να γίνεται αμέσως αντιληπτή. Το πρωί της επομένης ο ίδιος αναζήτησε από που προέρχεται και ήρθε αντιμέτωπος με τη φρίκη, καθώς είδε σε ένα από τα δέντρα του σπιτιού κρεμασμένη τη σορό του άνδρα -και μάλιστα σε πολύ μεγάλο ύψος, που δύσκολα θα γινόταν αντιληπτή από τον οποιοδήποτε.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ