ΕΛΛΑΔΑ

Κως: Ελεύθερος με όρους ο πατριός μετά την καταγγελία σεξουαλικής κακοποίησης της κόρης του

Κως: Ελεύθερος με όρους ο πατριός μετά την καταγγελία σεξουαλικής κακοποίησης της κόρης του
Unsplash

Ελεύθερος με περιοριστικούς όρους αφέθηκε σήμερα Δευτέρα (27/11), ο 47χρονος που κατηγορείται για σεξουαλική κακοποίηση μετά από καταγγελία της 16χρονης θετής κόρης του στην Κω.

Ο 47χρονος που συνελήφθη μετά την καταγγελία και αφέθηκε ελεύθερος με όρους, με σύμφωνη γνώμη ανακριτρίας και εισαγγελέως, σύμφωνα με την ΕΡΤ υποστήριξε στην απολογία του ότι ουδέποτε άγγιξε την ανήλικη.

Το κορίτσι μετέβη το βράδυ της Τρίτης (21/11) στο αστυνομικό τμήμα της Κω και παρουσία ψυχολόγου κατήγγειλε ότι από το 2021 έως και τον Νοέμβρη του 2023 ο πατριός της, αλβανικής καταγωγής, προέβη αρκετές φορές σε ασελγείς πράξεις σε βάρος της και της έκανε προτάσεις γενετήσιου χαρακτήρα.

Η 16χρονη που κατήγγειλε επίσης ότι ο 47χρονος της είχε ασκήσει και σωματική βία, πλέον φιλοξενείται στην Παιδιατρική Κλινική του Νοσοκομείου της Κω, κατόπιν προφορικής εντολής της αρμόδιας Εισαγγελέως.

Τη 16χρονη έχει αναλάβει η ψυχολόγος του Νοσοκομείου και φιλοξενείται προσωρινά στη Παιδιατρική κλινική μέχρι να αποφασιστεί η μετακίνηση της σε δομή ανηλίκων στην Αθήνα

ΔΗΜΟΦΙΛΗ