ΕΛΛΑΔΑ

Καιρός σήμερα: Άστατος με βροχές σποραδικές καταιγίδες και ανέμους

Καιρός σήμερα: Άστατος με βροχές σποραδικές καταιγίδες και ανέμους
Eurokinissi

Άστατος με βροχές, σποραδικές καταιγίδες και ανέμους μέχρι επτά μποφόρ αλλά και μικρή πτώση της θερμοκρασίας θα είναι και σήμερα ο καιρός στις περισσότερες περιοχές της χώρας.

Στα νησιά του ανατολικού Αιγαίου, τις Κυκλάδες, την Κρήτη και τα Δωδεκάνησα νεφώσεις με βροχές και σποραδικές καταιγίδες, πιθανόν τοπικά ισχυρές στα νησιά του ανατολικού Αιγαίου. Στην υπόλοιπη χώρα άστατος καιρός κατά περιόδους νεφελώδης με τοπικές βροχές και στα δυτικά έως το μεσημέρι μεμονωμένες καταιγίδες.

Οι άνεμοι θα πνέουν δυτικοί νοτιοδυτικοί 4 με 6 και στο Αιγαίο τοπικά 7 και πρόσκαιρα νωρίς το πρωί έως 8 μποφόρ. Μετά το μεσημέρι στα δυτικά θα στραφούν σε δυτικούς βορειοδυτικούς 3 με 5 και το βράδυ στα βόρειοανατολικά σε βόρειους βορειοανατολικούς 4 με 5 μποφόρ.

Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή πτώση στα βορειοδυτικά ως προς τις μέγιστες τιμές και θα κυμανθεί στα βόρεια ηπειρωτικά από 03 έως 17 βαθμούς, στα κεντρικά και τα νότια από 05 έως 21 βαθμούς Κελσίου και στη νησιωτική χώρα από 15 έως 22 βαθμούς Κελσίου.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ