Π. Φάληρο: Ταυτοποιήθηκε 39χρονος Αλβανός - Eμπλέκεται στην υπόθεση με το καλάσνικοφ
Σε σεσημασμένο Αλβανό ο οποίος είχε συμμετάσχει σε ληστείες ανήκει το καλάσνικοφ που εντοπίστηκε το μεσημέρι της περασμένης Παρασκευής, σε σταθμευμένο αυτοκίνητο στην οδό Νηρηίδων στο Παλαιό Φάληρο.
Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, ύστερα από έρευνα στα Εγκληματολογικά Εργαστήρια της ΕΛ.ΑΣ, ταυτοποιήθηκε αποτύπωμά του, το οποίο παραπέμπει σε παρουσία του στο ΙΧ, ενώ σε εξέλιξη βρίσκεται η διαδικασία ανάλυσης DNA.
Στις 16 Σεπτεμβρίου, το όχημα είχε δηλωθεί ως κλεμμένο στο Τμήμα Ασφαλείας Ιλίου, ενώ έφερε και πλαστή πινακίδα κυκλοφορίας, σύμφωνα με την ΕΡΤ.
Σημειώνεται ότι, το 2009 ο 39χρονος, είχε συλληφθεί στην Πάτρα και το 2019 στην Αττική ως εμπλεκόμενες σε ληστείες υποκαταστημάτων των ΕΛΤΑ και κλοπές από ΑΤΜ.
O αλλοδαπός, ο οποίος -σύμφωνα με αστυνομικές πηγές βρίσκεται εκτός φυλακής- αναζητείται από τις αρμόδιες αρχές για να δώσει εξηγήσεις.
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Παλαιό Φάληρο: Καλάσνικοφ βρέθηκαν μέσα στο ύποπτο αυτοκίνητο
Ποιοι είναι οι κερδισμένοι από τη νέα αύξηση του κατώτατου μισθού - Αναλυτικά παραδείγματα
04:00
Σε ισχύ το θερινό ωράριο μειωμένης τιμολόγησης από τον ΔΕΔΔΗΕ: - Τι πρέπει να γνωρίζετε
03:00
Youth Pass 2026: Σε εξέλιξη οι υποβολή αιτήσεων από τους δικαιούχους - Πώς πιστώνονται τα 150 ευρώ
02:00
Πασχαλινό εορταστικό ωράριο: Ώρες λειτουργίας στα εμπορικά καταστήματα
01:00