ΥΠΕΞ: Τηλέφωνα και email για πληροφορίες σχετικά με Έλληνες στη Νίκαια
Στοιχεία επικοινωνίας για όσους επιθυμούν να λάβουν πληροφορίες σχετικά με Έλληνες που βρίσκονται στη Νίκαια της Γαλλίας έδωσε, με ανάρτησή του στο twitter, το υπουργείο Εξωτερικών.
Ειδικότερα, η Μονάδα Διαχείρισης Κρίσεων του ΥΠΕΞ θα απαντά στα τηλέφωνα +30 2103681730 και +30 2103681259, καθώς επίσης στο email mdk@mfa.gr.
Στο μεταξύ ο υπουργός Εξωτερικών κ. Νίκος Κοτζιάς σε συνέντευξή του στο AΠΕ-ΜΠΕ, εξέφρασε τα συλληπητήριά του για τα θύματα μετά την επίθεση στη Νίκαια της Γαλλίας: «Νομίζω ότι ζούμε σε μία εποχή μεταβατική, που πολλοί νομίζουν ότι η ανθρώπινη ζωή δεν έχει αξία, ή δικαιούνται άλλοι τιμωροί να χτυπούν ότι πιο πολύτιμο έχει η κοινωνία μας, την ίδια τη ζωή. Καταδικάζω και καταδικάζουμε σαν ελληνική κυβέρνηση και όλη η Ελλάδα το στυγνό αυτό έγκλημα και συμπαραστεκόμαστε στον γαλλικό λαό κα στη γαλλική κυβέρνηση και στέλνω τα συλλυπητήριά μου και μέσω του ΑΠΕ και στις οικογένειες των θυμάτων», είπε μεταξύ άλλων ο κ. Κοτζιάς.
«Σήμα Διαφορετικότητας»: Παράταση έως 15 Μαΐου για αιτήσεις στο πρόγραμμα
04:00
40 χρόνια Τσερνόμπιλ: Από τον «ατομικό τρόμο», στο σήμερα - Τα διδάγματα του 1986 και οι αγωνίες του 2026
03:00
Κοινωνικός Τουρισμός: Πότε λήγει η προθεσμία για την υποβολή αίτησης των ενδιαφερόμενων
03:00
40 χρόνια Τσερνόμπιλ: Ο άνθρωπος με την πιο επικίνδυνη δουλειά στον κόσμο σήμερα
02:32