Έκτακτο δελτίο ΕΜΥ: Έρχονται καταιγίδες - Πού θα είναι έντονα τα φαινόμενα
Έκτακτο δελτίο επιδείνωσης του καιρού εξέδωσε η ΕΜΥ, καθώς αναμένεται κακοκαιρία «εξπρές» η οποία θα πλήξει αρκετά σημεία της χώρας.
Σύμφωνα με το έκτακτο δελτίο της ΕΜΥ, ο καιρός θα παρουσιάσει πρόσκαιρη επιδείνωση από αργά το απόγευμα της Κυριακής έως το απόγευμα της Δευτέρας, στην ανατολική και νότια Ελλάδα.
Τα βασικά χαρακτηριστικά αυτού του μικρής διάρκειας κύματος κακοκαιρίας θα είναι οι ισχυρές βροχές και οι καταιγίδες, που θα συνοδεύονται από μεγάλη συχνότητα κεραυνών και χαλαζοπτώσεις. Επίσης, κατά τη διάρκεια των φαινομένων, αναμένονται ισχυροί ριπαίοι άνεμοι.
Πού θα σημειωθούν έντονα φαινόμενα
- Από αργά το απόγευμα της Κυριακής έως και τις πρωινές ώρες της Δευτέρας στην ανατολική Μακεδονία, τη Θράκη και τα νησιά του βορειοανατολικού Αιγαίου (περιοχή Λήμνου - Σαμοθράκης).
- Από τις πρωινές ώρες της Δευτέρας μέχρι αργά το απόγευμα τα φαινόμενα θα επηρεάσουν κατά τόπους την ανατολική Στερεά, την Εύβοια, την ανατολική και νότια Πελοπόννησο και την ανατολική νησιωτική χώρα.
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ο καιρός σήμερα: Οι αραιές νεφώσεις φέρνουν αφρικανική σκόνη
«Σήμα Διαφορετικότητας»: Παράταση έως 15 Μαΐου για αιτήσεις στο πρόγραμμα
04:00
40 χρόνια Τσερνόμπιλ: Από τον «ατομικό τρόμο», στο σήμερα - Τα διδάγματα του 1986 και οι αγωνίες του 2026
03:00
Κοινωνικός Τουρισμός: Πότε λήγει η προθεσμία για την υποβολή αίτησης των ενδιαφερόμενων
03:00
40 χρόνια Τσερνόμπιλ: Ο άνθρωπος με την πιο επικίνδυνη δουλειά στον κόσμο σήμερα
02:32