ΕΛΛΑΔΑ

Ερυθραία: Στο νοσοκομείο δύο νεαροί μετά από άγριο ξυλοδαρμό – Ο λόγος της συμπλοκής τους

Ερυθραία: Στο νοσοκομείο δύο νεαροί μετά από άγριο ξυλοδαρμό – Ο λόγος της συμπλοκής τους
Eurokinissi / ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ (φωτο αρχείου)

Άγρια συμπλοκή  ανάμεσα σε δύο νεαρά άτομα εκ των οποίων ο ένας ανήλικος, εκτυλίχθηκε αργά το βράδυ του Σαββάτου 2/12 στη Νέα Ερυθραία.

Αποτέλεσμα της συμπλοκής του 17χρονου με τον 22χρονο ήταν να μεταφερθούν και οι δύο στο νοσοκομείο για την παροχή πρώτων βοηθειών και στη συνέχεια η σύλληψη τους.

Στην κατοχή των δύο νεαρών που είχαν και τις «ομάδες υποστήριξης τους» βρέθηκαν μαχαίρι, εκρηκτικές ύλες, και εξαρτησιογόνες ουσίες.

Ο δε λόγος της συμπλοκής φέρεται να ήταν η παρουσία της μιας ομάδας των νεαρών στην περιοχή της άλλης.

Σύμφωνα με την αστυνομία συνελήφθησαν στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας, βραδινές ώρες χθες (2/12/2023) στη Νέα Ερυθραία από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Κηφισιάς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Βορειοανατολικής Αττικής, δύο ημεδαποί, 17 και 22 ετών -κατά περίπτωση- για επικίνδυνη σωματική βλάβη, κατασκευή και κατοχή εκρηκτικών υλών και παράβαση της νομοθεσίας περί όπλων και περί εξαρτησιογόνων ουσιών.

Όπως έγινε γνωστό αργά το βράδυ του Σαββάτου σε διασταύρωση δρόμων στη Νέα Ερυθραία έλαβε χώρα συμπλοκή μεταξύ δύο ομάδων νεαρών ατόμων που κινούνταν με οχήματα, με αποτέλεσμα τον τραυματισμό των ανωτέρω ατόμων.

Στο σημείο έσπευσαν αστυνομικοί της Άμεσης Δράσης, όπου τους εντόπισαν και μεταφέρθηκαν συνοδεία τους σε νοσοκομείο για την παροχή των πρώτων βοηθειών.

Οι δύο ομάδες που βρίσκονταν σε αντιπαλότητα μεταξύ τους, προέρχονται από διαφορετικές όμορες περιοχές και συγκεκριμένα από Κρυονέρι και Νέα Ερυθραία.

Από το σημείο της επίθεσης, περισυλλέχθηκαν και κατασχέθηκαν αυτοσχέδια βόμβα μολότοφ, 2 στειλιάρια, σφυρί, αναδιπλούμενο μαχαίρι, λαβή από βαρύ αντικείμενο (βαριοπούλα), κράνος, κουκούλα full face, γάντια, 2 μοτοσικλέτες και μικροποσότητα κάνναβης που βρέθηκε στην κατοχή του 22χρονου.

Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον αρμόδιο Εισαγγελέα.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ