Αίγιο: Ξήλωσαν χρηματοκιβώτιο με 8.500 ευρώ - Τέσσερις συλλήψεις
Μεγάλη επιχείρηση πραγματοποιήθηκε για τον εντοπισμό δραστών κλοπής χρηματοκιβωτίου από κατάστημα εστίασης στην παραλία Αιγίου από τους αστυνομικούς.
Σύμφωνα με πληροφορίες του pelop.gr, το χρηματοκιβώτιο περιείχε 8.500 ευρώ και οι δράστες το «σήκωσαν» και προσπάθησαν να «εξαφανιστούν».
Ωστόσο, οι δυνάμεις της ΕΛΑΣ έδρασαν άμεσα και κατάφεραν εντός μικρού χρονικού διαστήματος να συλλάβουν τέσσερα άτομα μεταξύ των οποίων και η μητέρα ενός από τους δράστες που ήταν ανήλικος. Η διάρρηξη έγινε σε επιχείρηση επί της οδού Ζωοδόχου Πηγής στο Αίγιο.
Κατά δήλωση του ιδιοκτήτη το χρηματοκιβώτιο που ήταν εγκατεστημένο – «ασφαλισμένο» με βίδες και περιείχε εκτός από τα χρήματα και έγγραφα.
Να σημειωθεί πως στην περιοχή της Αιγιάλειας έχουν γίνει και άλλες παρόμοιες κλοπές χρηματοκιβωτίων.
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ωραιόκαστρο: Μπήκαν στο δημαρχείο και προσπάθησαν να ανοίξουν το χρηματοκιβώτιο με τροχό
Εξάρθρωση συμμορίας που «σήκωσε» χρηματοκιβώτιο σε κατάστημα στην Παλλήνη
Συνεχίζονται τα εργαστήρια ομαδικής συμβουλευτικής από την ΔΥΠΑ
01:00
Τι πρέπει να γνωρίζετε για το θερινό ωράριο μειωμένης τιμολόγησης που είναι σε ισχύ από τον ΔΕΔΔΗΕ
00:30
Τουλάχιστον 16 νεκροί εξαιτίας των πλημμυρών σε Αϊτή και Δομινικανή Δημοκρατία
23:59
Οι ΗΠΑ διόρισαν νέο επιτετραμμένο στην Βενεζουέλα
23:55