ΕΜΥ: Επικαιροποίηση του έκτακτου δελτίου κακοκαιρίας - Πού θα είναι έντονα τα φαινόμενα
Για πρόσκαιρη επιδείνωση του καιρού προειδοποιεί η νέα επικαιροποίηση του Έκτακτου Δελτίου στην οποία προχώρησε νωρίς το πρωί της Δευτέρα (4/12) η ΕΜΥ.
Ειδικότερα, σήμερα Δευτέρα (4/12) πρόσκαιρη επιδείνωση θα παρουσιάσει ο καιρός στην ανατολική και νότια χώρα έως και το απόγευμα με κατά τόπους ισχυρές βροχές και καταιγίδες, που θα συνοδεύονται από μεγάλη συχνότητα κεραυνών, χαλαζοπτώσεις και ισχυρούς ριπαίους ανέμους κατά τη διάρκεια των φαινομένων.
- Θα επηρεαστούν μέχρι και τις πρωινές ώρες η ανατολική Μακεδονία, η Θράκη και τα νησιά του βορειοανατολικού Αιγαίου (περιοχή Λήμνου - Σαμοθράκης) και μέχρι αργά το απόγευμα κατά τόπους οι Σποράδες, η Εύβοια, η ανατολική Στερεά, η ανατολική και νότια Πελοπόννησος και τα νησιά του ανατολικού Αιγαίου.
Σύμφωνα με τα τελευταία προγνωστικά στοιχεία νέα μεταβολή του καιρού θα επηρεάσει τις περισσότερες περιοχές της χώρας μας με ισχυρές βροχές και καταιγίδες από το βράδυ της Τρίτης (05-12-2023) και από τα δυτικά μέχρι το βράδυ της Τετάρτης (06-12-2023).
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΕΛΛΑΔΑ
Καιρός σήμερα: Βροχές καταιγίδες και πτώση της θερμοκρασίας
ΧΡΗΜΑ
Κατώτατος μισθός: Ποιοι εργαζόμενοι θα δουν αυξήσεις από την 1η Απριλίου
03:00
ΕΛΛΑΔΑ
Διακοπές Πάσχα: Πότε θα κλείσουν τα σχολεία - Οι επόμενες αργίες του 2026
02:00
ΧΡΗΜΑ
Ανοιχτή η πλατφόρμα της ΔΥΠΑ για τους δικαιούχους του Voucher των 750 ευρώ - Πώς θα κάνετε αίτηση
01:00
ΕΛΛΑΔΑ
Θερινή ώρα: Πότε γυρίζουμε μπροστά τους δείκτες του ρολογιού
00:30
ΣΠΟΡ