ΕΛΛΑΔΑ

Αχαΐα: Χωρίς τις αισθήσεις του εντοπίστηκε ο απόστρατος αξιωματικός της ΕΛ.ΑΣ

Αχαΐα: Χωρίς τις αισθήσεις του εντοπίστηκε ο απόστρατος αξιωματικός της ΕΛ.ΑΣ
ΙΝΤΙΜΕ / ΠΕΡΙΣΤΕΡΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ

Χωρίς τις αισθήσεις του εντοπίστηκε στην Αχαϊα λίγο πριν τις 11.30 το βράδυ της Δευτέρας 4/12/2023, ο 61χρονος απόστρατος της ΕΛΑΣ από στελέχη της 6ης ΕΜΑΚ Πάτρας.

Νωρίτερα, οι Αρχές πραγματοποιούσαν εκτεταμενες έρευνες για τον εντοπισμό του.

Σύμφωνα με πληροφορίες από την τοπική ιστοσελίδα pelop.gr, αρχικά βρέθηκε το αυτοκίνητο του, η μαύρη μερσεντές, κοντά στο χωριό Άρλα της Δυτικής Αχαΐας και σε απόσταση περίπου 300 μέτρων από το όχημα, βρέθηκε σε περιοχή με αμπελώνες αναίσθητος και ο άνδρας.

Τις προηγούμενες ώρες, κλιμάκιο της Κυνοφιλικής Ομάδας Ερευνας και διάσωσης της 6ης ΕΜΑΚ Πάτρας με τον ειδικά εκπαιδευμένο σκύλο «Τζόρνταν», είχαν μεταβεί στην περιοχή της Ερυμάνθειας Αχαΐας, συμμετέχοντας στις έρευνες για τον εντοπισμό του 61χρονου, ενώ ζητήθηκε και η χρήση drone της Πυροσβεστικής.

Σύμφωνα με πληροφορίες της τοπικής ιστοσελίδας pelop.gr ο άνδρας χθες το απόγευμα έφυγε από το σπίτι του στο Αίγιο με το αυτοκίνητο του- μερσεντές μαύρου χρώματος – για να πάει στο φαρμακείο.

Το τελευταίο στίγμα του κινητού του εντοπίστηκε το πρωί της Δευτέρας (4/12) σε περιοχή της Ερυμάνθειας. Η δήλωση εξαφάνισης του έγινε στο Τμήμα Ασφαλείας Αιγιαλείας από τη σύζυγο του σήμερα το πρωί Δευτέρα 4 Δεκεμβρίου.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ