Σαλαμίνα: Ομολόγησε τη δολοφονία της 34χρονης πρώην συντρόφου του ο 70χρονος δράστης
Ομολόγησε σύμφωνα με πληροφορίες ο πρώην σύζυγος και βασικός ύποπτος, τη στυγερή δολοφονία της 43χρονης γυναίκας στη Σαλαμίνα.
Ο βασικός ύποπτος συνελήφθη νωρίτερα την Τρίτη (5/12) και μεταφέρθηκε στην Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Πειραιά.
Οι Αρχές είχαν εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό του πρώην συντρόφου της, αφότου εντόπισαν την άτυχη γυναίκα στο σπίτι της.
Σημειώνεται ότι, το θύμα είχε καταγγείλει τον πρώην σύντροφό της για κακοποίηση το περασμένο Σάββατο (2/12) στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής και οι αστυνομικοί άρχισαν να τον αναζητούν σε όλο το νησί.
Οι Αρχές της συνέστησαν να φύγει από το σπίτι της και να κατεβάσει στο κινητό της την εφαρμογή panic button ώστε να το χρησιμοποιήσει οποιαδήποτε στιγμή νιώσει ότι κινδυνεύει.
Εκείνη ακολούθησε τις συμβουλές τους, ωστόσο την Τρίτη (5/12) ο γυναικοκτόνος την εντόπισε, πήγε έξω από το σπίτι που βρισκόταν το θύμα, άρχισε να φωνάζει και μόλις η γυναίκα βγήκε έξω την πυροβόλησε δυο φορές και εξαφανίστηκε.
Οι Αρχές εντόπισαν στο σημείο δύο κάλυκες ενώ φαίνεται ότι η γυναίκα πυροβολήθηκε στην κοιλιά και στο στήθος.
Ένοχοι οι τέσσερις κατηγορούμενοι για την υπόθεση των τηλεφωνικών υποκλοπών - Οι ποινές
11:58
Κορκίδης: Στάσιμες πωλήσεις στις εκπτώσεις - Περιορισμένη αύξηση του τζίρου
11:53
Μαρινάκης για συμφωνία με Chevron: «Καμία απώλεια κυριαρχικών δικαιωμάτων - Χτύπημα στο παράνομο τουρκολιβυκό μνημόνιο»
11:49
Λαζαρίδης για πόρισμα ΟΠΕΚΕΠΕ: «Το πρόβλημα αποδείχθηκε βαθύ και διαχρονικό»
11:47