Meteo: Σφοδρές βροχοπτώσεις και καταιγίδες - Πού έβρεξε περισσότερο
Σημαντικά ύψη βροχής έπεσαν σε αρκετές περιοχές ανά την Επικράτεια μέχρι και το απόγευμα της Τετάρτης (6/12), με τη μεγαλύτερη βροχόπτωση, σύμφωνα με το meteo, να καταγράφεται στην Σιμωνόπετρα φτάνοντας τα 83 χιλιοστά ύψους βροχής.
Μάλιστα, ιδιαίτερο ενδιαφέρον παρουσιάζει το γεγονός ότι η αμέσως επόμενη περιοχή, στην οποία σημειώθηκαν τα μεγαλύτερα ύψη βροχής ακολουθεί με διαφορά σχεδόν 40 χιλιοστών.
Ειδικότερα, μετά την Ιερά Μονή Σίμωνος Πέτρας στο Άγιον Όρος ακολουθεί η περιοχή της Κασσάνδρειας με 42 χιλιοστά ύψη βροχής και η Αράχωβα με 38 χιλιοστά.

Ακολουθεί η Σκιάθος με 36 χιλιοστά ύψους βροχής, η Ιθάκη και το Στρατώνι Χαλκιδικής με 33 χιλιοστά και τέλος η Κορομηλιά Φθιώτιδας και η Κάλυμνος με 31 χιλιοστά.
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΕΛΛΑΔΑ
Επικαιροποίηση ΕΜΥ: Πού θα «χτυπήσουν» τις επόμενες ώρες οι ισχυρές βροχές και καταιγίδες
SPONSORED
ΧΡΗΜΑ
Σε λειτουργία η πλατφόρμα για τις τροποποιητικές δηλώσεις αναδρομικών μισθών και συντάξεων του 2024
03:00
ΧΡΗΜΑ
Κατασκηνωτικό πρόγραμμα της ΔΥΠΑ: Έως πότε παρατείνεται η περίοδος των ενστάσεων
02:00
ΧΡΗΜΑ
Διαθήκες: Τι αλλάζει από τον Σεπτέμβριο - Ποια τα δικαιώματα των κληρονόμων
01:00
ΧΡΗΜΑ
Πάνω από 100 εργαστήρια συμβουλευτικής τον Ιούνιο από την ΔΥΠΑ - Όλες οι πληροφορίες
00:30
ΚΟΣΜΟΣ