Καλλιάνος: «Μυρίζει» χειμώνας τα επόμενα 24ωρα - Βροχές, χιόνια και πτώση θερμοκρασίας
Χειμωνιάτικο θα είναι το σκηνικό των επόμενων ημερών, σύμφωνα με τον μετεωρολόγο Γιάννη Καλλιάνο, που προειδοποιεί για καταιγίδες, χιόνια και αισθητή πτώση της θερμοκρασίας.
«Θα "μυρίσει" περισσότερο χειμώνας τις επόμενες ημέρες», γράφει σε ανάρτησή του ο κ. Καλλιάνος προσθετωντας βίντεο με την εξέλιξη του καιρού έως και τα μέσα της επόμενης εβδομάδας.
«Χειμωνιάτικο αναμένεται το σκηνικό του καιρού για τις επόμενες ημέρες με κύρια χαρακτηριστικά τις βροχές, τις καταιγίδες κυρίως στο νοτιο και νοτιοανατολικό Αιγαίο, τους ενισχυμένους βοριάδες από την Παρασκευή, τα χιόνια στα ορεινά (τοπικά και σε ημιορεινά) και την πτώση της θερμοκρασίας στα επίπεδα των 10-14°C ως μέγιστες τιμές στα πεδινά ηπειρωτικά», αναφέρει ο γνωστός μετεωρολόγος.
Δείτε τις λεπτομέρειες και τους χάρτες
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Επικαιροποίηση ΕΜΥ: Πού θα «χτυπήσουν» τις επόμενες ώρες οι ισχυρές βροχές και καταιγίδες
Το 2023 θα είναι «η πιο θερμή» χρονιά στην ιστορία σύμφωνα με Ευρωπαίους επιστήμονες
Πρίγκιπας Ουίλιαμ: Η δράση μου για άστεγους βοήθησε χιλιάδες άτομα
23:25
Ακτή Ελεφαντοστού - Νορβηγία 1-2: Ίσχυσε ο νόμος του Χάαλαντ και οι Βίκινγκς πέρασαν στους «16»
23:14
Βυθίστηκε ιστιοφόρο δυτικά της Κεφαλονιάς – Σώοι οι δύο επιβαίνοντες
23:03
Γαλλία: Αυξήσεις φόρων και συνταξιοδοτική μεταρρύθμιση προτείνει ο ΟΟΣΑ
22:56