ΕΛΛΑΔΑ

Θεσσαλονίκη: Συνεχίζονται οι έρευνες για την 34χρονη Χρυσάνθη - Που εθεάθη τελευταία φορά

Θεσσαλονίκη: Συνεχίζονται οι έρευνες για την 34χρονη Χρυσάνθη - Που εθεάθη τελευταία φορά
INTIME

Για έκτη ημέρα συνεχίζονται οι έρευνες για τον εντοπισμό της 34χρονης Χρυσάνθης από την περιοχή Διαβατών Θεσσαλονίκης, τα ίχνη της οποίας χάθηκαν την περασμένη Παρασκευή, όταν έφυγε από το σπίτι της χωρίς να πάρει μαζί της, χρήματα και κινητό.

Η αγωνία της οικογένειας της μεγαλώνει καθώς δεν έχουν καταφέρει να εντοπίσουν την 34χρονη η οποία αντιμετωπίζει ψυχολογικά προβλήματα.

Όπως αναφέρει μιλώντας στο GRTimes φίλη της οικογένειας της Χρυσάνθης, η αγνοούμενη τις προηγούμενες μέρες εθεάθη σε περιοχές στα ανατολικά, συγκεκριμένα στην οδό Δελφών, στην Μπότσαρη, στην Καλαμαριά, στην ευρύτερη περιοχή του Ιπποκράτειου και πλησίον του Ναού Μεταμορφώσεως του Σωτήρος στην Μιαούλη, ενώ πλέον υπάρχουν αναφορές και για την περιοχή του Ευόσμου.

Χθες, συγκεκριμένα εθεάθη κάτω από τη γέφυρα Δενδροποτάμου στη δυτική Θεσσαλονίκη, ανοίγοντας το φάσμα των ερευνών που διεξάγουν από κοινού οικογένεια και εθελοντές.

Η έκκληση της οικογένειας

Επιπλέον ανησυχία προκαλεί η ψυχολογική και σωματική κατάσταση της Χρυσάνθης, καθώς επί έξι μέρες περιπλανιέται με ελαφρύ ρουχισμό και ελάχιστη τροφή.

Για τον παραπάνω λόγο η φίλη της οικογένειας κάνει έκκληση μέσω του GRTimes οι πολίτες που τυχόν εντοπίσουν τη Χρυσάνθη να καλέσουν άμεσα την αστυνομία, το Χαμόγελο του Παιδιού ή τους συγγενείς, καθώς τις τελευταίες μέρες χάνεται πολύτιμος χρόνος στις αναζητήσεις των εθελοντών και τα ίχνη της 34χρονης χάνονται εκ νέου.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ