Κρήτη: Μαθήτρια υπέστη ηλεκτροπληξία – Στόλιζε το δέντρο στο σχολείο
Ανανεώθηκε:
Ηλεκτροπληξία υπέστη κατά τη διάρκεια στολισμού του χριστουγεννιάτικου δέντρου μαθήτρια σε γυμνάσιο της Κρήτης.
Σύμφωνα με επιβεβαιωμένες πληροφορίες του cretapost, όλα συνέβησαν χθες (7/2) όταν η μαθήτρια της Β’ Γυμνασίου βοηθούσε τους δύο καθηγητές της στο γυμνάσιο Χερσονήσου να στολίσουν το δέντρο.
Όταν έβαλαν τα φωτάκια στην πρίζα, η μαθήτρια χτυπήθηκε από ρεύμα και υπέστη ηλεκτροπληξία.
Άμεσα έσπευσε στο ιατρείο της Χερσονήσου ενώ στη συνέχεια μεταφέρθηκε στο ΠΑΓΝΗ όπου και εξακολουθεί να νοσηλεύεται.
Ευτυχώς, η κατάσταση της υγείας της είναι καλή ωστόσο παραμένει στο νοσοκομείο για προληπτικούς λόγους.
Ηλεκτρολόγος πραγματοποίησε αυτοψία στο σχολείο
Από την πρώτη στιγμή η διεύθυνση του σχολείου ενημέρωσε τον δήμο Χερσόνησου για το περιστατικό.
Ο αρμόδιος αντιδήμαρχος έστειλε ηλεκτρολόγο στο σχολείο προκειμένου να προχωρήσει σε έλεγχο στις ηλεκτρολογικές εγκαταστάσεις.
Ο έλεγχος ολοκληρώθηκε σήμερα με τον ηλεκτρολόγο να αναφέρει πως τα ηλεκτρολογικό σύστημα του σχολείου και το ρελέ, λειτουργούν άψογα.
Το πιθανότερο σενάριο για την διαρροή του ρεύματος και την ηλεκτροπληξία που υπέστη η μαθήτρια κάνει λόγο ότι ίσως κάποιο τη διάρκεια στολισμού του χριστουγεννιάτικου δέντρο ήταν φθαρμένο.
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Θεσσαλονίκη: Προκαταρκτική έρευνα για τον θάνατο 24χρονης από ηλεκτροπληξία
Ηράκλειο: Νεκρός 71χρονος από ηλεκτροπληξία ενώ εκτελούσε εργασίες στο σπίτι του
Έως πότε παρατείνεται η ισχύς για χρηματοδοτήσεις στους αγρότες με τις νέες ρυθμίσεις
00:30
«Εφικτή μια συμφωνία με τις ΗΠΑ», δηλώνει ο Ιρανός ΥΠΕΞ πριν από τις νέες συνομιλίες
23:59
Ο Ολυμπιακός πάλεψε αλλά δεν κατάφερε την πρόκριση - Στο 0-0 με τη Λεβερκούζεν
23:50
Πάνω από 200.000 νεκρούς μετρά η Ρωσία στον πόλεμο στην Ουκρανία
23:41