Θεσσαλονίκη: «Χειροπέδες» σε τρία άτομα για παράνομες αισθητικές επεμβάσεις
Στη σύλληψη τριών ατόμων για παράνομες αισθητικές επεμβάσεις προχώρησαν το Σάββατο (9/12) οι Αρχές στη Θεσσαλονίκη.
Ειδικότερα, μία αισθητικός και η βοηθός της έκαναν επεμβάσεις χωρίς να διαθέτουν την απαιτούμενη άδεια ασκήσεως επαγγέλματος, επεμβάσεις οι οποίες πραγματοποιούνταν κατά τη διάρκεια σεμιναρίου σε εταιρεία παροχής υπηρεσιών επαγγελματικής εκπαίδευσης. Συνελήφθη και ένας από τους δύο ιδιοκτήτες της εταιρείας αυτής.
Τα προϊόντα δε, που χρησιμοποιούσαν, σύμφωνα με την ΕΛΑΣ, δεν θεωρούνται ασφαλή και η χρήση τους μπορεί να θέσει σε κίνδυνο την υγεία των χρηστών τους και φέρεται να ήταν επικίνδυνα και να μην έχουν άδεια κυκλοφορίας στην Ελλάδα.
Από τις έρευνες που διενεργήθηκαν, μεταξύ άλλων, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 4.615 ευρώ, τα παράνομα προϊόντα και μπλοκ σημειώσεων.
Σε βάρος τους καθώς και σε βάρος των δύο συνιδιοκτητών της εταιρείας σχηματίστηκε δικογραφία για αντιποίηση ιατρικού λειτουργήματος, επιβλαβή φάρμακα και παράβαση της φαρμακευτικής νομοθεσίας.
Οι συλληφθείσες και ο συλληφθείς οδηγήθηκαν στην αρμόδια εισαγγελική Αρχή.
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Απάτη με παράνομα μπότοξ και υαλουρονικά σε κέντρα αισθητικής και ιατρεία
Έκκληση από τους δερματολόγους: Μην επιλέγετε τις υπηρεσίες Αισθητικής με κριτήριο τις προσφορές
Αρχηγός κυκλώματος κυβερνοεγκλήματος εκδόθηκε από την Καμπότζη στην Κίνα - Καταζητείται και στις ΗΠΑ
23:09
Απάντηση του προέδρου της Κούβας στον Τραμπ - «Κανείς δεν μας υπαγορεύει τι θα κάνουμε»
22:57
Σδούκου: Δεν υπάρχουν εύκολες και μαγικές λύσεις, αλλά στοχευμένα μέτρα
22:45
ΗΠΑ: Ενισχύονται οι αστυνομικές δυνάμεις στη Μινεσότα από το Υπουργείο Εσωτερικής Ασφάλειας
22:32