Ελληνικός Ερυθρός Σταυρός: Τα παιδιά στόλισαν το «Δέντρο των Ευχών»
Ο Ελληνικός Ερυθρός Σταυρός τίμησε σήμερα Σάββατο την «Παγκόσμια Ημέρα του Παιδιού» με μεγάλη εορταστική εκδήλωση αφιερωμένη στα παιδιά, με τίτλο «Το Δέντρο των Ευχών στολίζεται με μηνύματα για τα Δικαιώματα του Παιδιού».
Η εκδήλωση του Τομέα Κοινωνικής Πρόνοιας του Ε.Ε.Σ. είχε στόχο την ενημέρωση και την ευαισθητοποίηση του κοινού, για τα δικαιώματα του παιδιού και τις δεσμεύσεις των κυβερνήσεων για μια υποστηρικτική για το παιδί κοινωνία και περιλάμβανε δράσεις εμψύχωσης, δημιουργικής έκφρασης και παιχνίδια.
Η εκδήλωση περιλάμβανε διαδραστικά παιχνίδια, παράσταση από ταχυδακτυλουργό, DJ με χριστουγεννιάτικα τραγούδια, χορευτικά δρώμενα από εθελοντές Νεότητας, στολισμό Χριστουγεννιάτικου δέντρου αλλά και διανομή δώρων από εθελοντή Κοινωνικής Πρόνοιας ντυμένο Άγιο Βασίλη.
ΑΑΔΕ: Στον εισαγγελέα 50 διαγραφές αγρών στο Ε9 - Λίστα με 3.000 ιδιοκτήτες για επιδοτήσεις ΟΠΕΚΕΠΕ
16:53
Αγρότες Νίκαιας: Δεν το βάζουμε κάτω - Απέτυχε η παγίδα κοινωνικού αυτοματισμού
16:44
Νετανιάχου: Επενδύσεις 93 δισ. ευρώ για «ανεξάρτητη βιομηχανία όπλων» την επόμενη δεκαετία
16:34
«Τα λόγια τους είναι σαν ήχος από κούφιο ντενεκέ» - «Πυρά» Ερντογάν κατά Ελλάδας, Κύπρου, Ισραήλ
16:23