Ρέθυμνο: Στο νοσοκομείο με εγκαύματα γυναίκα που προσπάθησε να σβήσει φωτιά στο σπίτι της
Με εγκαύματα στο σώμα της μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Ρεθύμνου γυναίκα η οποία προσπάθησε να σβήσει τη φωτιά που εκδηλώθηκε το απόγευμα της Κυριακής στο χώρο της κουζίνας στο σπίτι όπου διαμένει.
Στην περιοχή Ρουσσοσπίτι, από αιτία που διερευνά το ανακριτικό της Π.Υ, εκδηλώθηκε η φωτιά στην ισόγεια κατοικία και άμεσα έφτασαν τρία οχήματα με επτά πυροσβέστες που κατάφεραν να την σβήσουν πριν καταστραφεί ολοκληρωτικά η οικία.
Οι πυροσβέστες ενημέρωσαν το ΕΚΑΒ για την εγκαυματία γυναίκα η οποία παρελήφθη και διακομίσθηκε στο Νοσοκομείο.
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΕΛΛΑΔΑ
Φωτιά σε διαμέρισμα στα Πατήσια: Απεγκλωβίστηκε γυναίκα με το παιδί της
ΕΛΛΑΔΑ
Φωτιά σε διαμέρισμα στα Άνω Πατήσια - Γυναίκα εντοπίστηκε χωρίς τις αισθήσεις της
ΕΛΛΑΔΑ
Αθήνα: Χωρίς τις αισθήσεις του ανασύρθηκε άνδρας από εγκαταλελειμμένο κτήριο που είχε πιάσει φωτιά
ΕΛΛΑΔΑ
ΆΜΕΣΑ ΟΙ ΑΠΟΖΗΙΜΩΣΕΙΣ ΤΩΝ ΠΛΗΓΕΤΩΝ ΔΗΛΩΣΕ Ο ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ: Στο «κόκκινο» παραμένει ο Έβρος λόγω των πλημμυρών – Εκατοντάδες στρέμματα πλημμυρισμένα
20:29
ΧΡΗΜΑ
Υπουργείο Εθνικής Οικονομίας: Καμία παράβαση του ενωσιακού δικαίου για τα δάνεια σε ελβετικό φράγκο
20:21
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Καρυστιανού: Πριν από το καλοκαίρι η ανακοίνωση του κόμματος - Μου πρότειναν το υπουργείο Δικαιοσύνης (vid)
20:10
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Συνεδριάζει αύριο το Υπουργικό Συμβούλιο υπό τον Κυριάκο Μητσοτάκη - Τι θα συζητηθεί
20:01
ΚΟΣΜΟΣ