Συγκεντρώσεις διαμαρτυρίας των αστυνομικών τη Δευτέρα - «Η ΕΛΑΣ έχει γίνει στόχος»
Σε συγκεντρώσεις για τον σοβαρό τραυματισμό του 31χρονου αστυνομικού στα επεισόδια που σημειώθηκαν έξω από το κλειστό γυμναστήριο «Μελίνα Μερκούρη» στο Ρέντη θα καλεί η Πανελλήνια Ομοσπονδία Αστυνομικών Υπαλλήλων (ΠΟΑΣΥ).
Ειδικότερα, σε ανακοίνωση της η ομοσπονδία εκφράζει την οργή και τη θλίψη της για το περιστατικό, ενώ την ίδια ώρα σημειώνει πως «η Ελληνική Αστυνομία έχει μετατραπεί σε στόχο».
Σε σχετική ανακοίνωση προχώρησε και η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Βορειοανατολικής Αττικής, στην οποία εκφράζει την συντριβή της για τον βαρύτατο τραυματισμό του συναδέλφου της.
«Είμαστε ξανά στο ίδιο έργο θεατές και ουσιαστικά αναπαράγουμε το κακό που πλέον έχει εγκατασταθεί για τα καλά, ακόμη και στην πιο απίθανη αθλητική συνάντηση ήσσονος σημασίας» αναφέρουν.
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Συγκλονιστική μαρτυρία αστυνομικού στο Ρέντη: «Σώσαμε τον τραυματία συνάδελφο υπό συνθήκες πολέμου»
Ισραήλ: Ο IDF επιβεβαιώνει χτύπημα με στόχο τον επικεφαλής Συμβουλίου Ασφαλείας του Ιράν Αλί Λαριτζανί
10:20
Έρχονται βροχές, κρύο και βοριάδες – Παρέλαση με άστατο καιρό (vid)
10:20
Ένα απλό τέχνασμα με νερό μειώνει τη ρύπανση των κινητήρων ντίζελ κατά περισσότερο από 60%
10:15
Ο πόλεμος στο Ιράν «δυνάμωσε» το δολάριο - Πόσο θα κρατήσει η ανάκαμψη
10:02